ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις στη ΝΔ

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις στη ΝΔ
Ξεκίνησε μετά από οδηγίες του κ. Αντώνη Σαμαρά η διαδικασία εσωτερικής διαβούλευσης στη ΝΔ για το πρόγραμμα του κόμματος...

Ξεκίνησε μετά από οδηγίες του κ. Αντώνη Σαμαρά η διαδικασία εσωτερικής διαβούλευσης στη ΝΔ για το πρόγραμμα του κόμματος.

Η διαβούλευση ξεκίνησε με την κοινή συνεδρίαση της Γραμματείας Προγράμματος και του Τομέα Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης της ΝΔ.

Τα στελέχη της ΝΔ αναλύοντας την κατάσταση, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι, η δημόσια διοίκηση καθιστά τους «πολίτες ομήρους ενός κράτους περιορισμένων προσδοκιών».

Προσδιόρισαν ως κεντρικό στόχο της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας την οικοδόμηση «μιας νέας σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ πολίτη και Πολιτείας».

«Το κυβερνητικό πρόγραμμα είναι το εργαλείο μας για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της κοινωνίας και να εγγυηθούμε την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση. Η Νέα Δημοκρατία ανοίγει την πολιτική ατζέντα καταθέτοντας συγκεκριμένες, σαφείς και ρεαλιστικές προτάσεις σε όλους τους τομείς», τόνισε ο γραμματέας προγράμματος του κόμματος κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.