ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιβεβαιώνει ο Παππάς το ταξίδι στη Βενεζουέλα: «Ο κ. Αρτεμίου ας αποκαλύψει ό,τι επιθυμεί»

Επιβεβαιώνει ο Παππάς το ταξίδι στη Βενεζουέλα: «Ο κ. Αρτεμίου ας αποκαλύψει ό,τι επιθυμεί»

Ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς επιβεβαίωσε σήμερα, Πέμπτη (03/11/2016) το ταξίδι του στη Βενεζουέλα επισημαίνοντας ότι η βασική δική του παρουσία σε αυτό «ήταν πολιτική για τη γνωριμία με τη χώρα της Λατινικής Αμερικής».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Παππάς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αυτό το ταξίδι έγινε ενάμισι χρόνο πριν έρθουμε εμείς στην κυβέρνηση με πρόσκληση της πρεσβείας. Τότε η Βενεζουέλα αναζητούσε οικονομικές σχέσεις με ευρωπαϊκές χώρες».

Και πρόσθεσε ο υπουργός Επικρατείας: «Η βασική δική μου παρουσία ήταν πολιτική για τη γνωριμία με τη χώρα της Λατινικής Αμερικής. Ο κ. Αρτεμίου μπορεί να κάνει όποιες αποκαλύψεις επιθυμεί για την επιχειρηματική του δραστηριότητα. Αυτό που γίνεται είναι μια ανεπιτυχής προσπάθεια συμψηφισμών. Δεν μπορώ όμως να κυνηγάω την κάθε σπέκουλα, έχουν ειπωθεί πολλά εναντίον μου τον τελευταίο καιρό. Δεν έχουμε οικονομικές σχέσεις με τη Βενεζουέλα. Θα ήταν όμως ευχής έργον να υπάρχουν σχέσεις της χώρας μας καθώς η Βενεζουέλα έχει τα μεγαλύτερα αποθέματα πετρελαίου».

Διαβάστε εδώ τι δήλωσε ο Νίκος Παππάς για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών

Σχετικές ειδήσεις