ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τηλεοπτικές άδειες - Παππάς: Εάν «ναυαγήσει» το ΕΣΡ θα πάμε σε νέο νόμο

Τηλεοπτικές άδειες - Παππάς: Εάν «ναυαγήσει» το ΕΣΡ θα πάμε σε νέο νόμο

Την πρόθεσή του να προχωρήσει άμεσα στη θέσπιση ενός νέου νομοθετικού πλαισίου για τις τηλεοπτικές άδειες, σε περίπτωση που υπάρξει εκ νέου αδυναμία στη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) σημείωσε σήμερα, Κυριακή (06/11/2016), ο νέος υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου και σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στο τηλεοπτικό τοπίο, ο κ. Παππάς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το ΣτΕ κινείται με ταχύτητες διαστημικές. Σε περίπτωση ναυαγίου στο EΣΡ δεν υπάρχει περιθώριο αναμονής. Αν δεν συγκροτηθεί δεν θα μείνουμε σε καθεστώς παρανομίας. Δεν υπάρχει περιθώριο μέχρι τον Γενάρη αναμένοντας την απόφαση του ΣτΕ. Μέχρι νεοτέρας, νομοθετούμε εμείς. Το θέμα είναι να μπει η ΝΔ στη συζήτηση για ονόματα».

Εξάλλου, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, αναφορικά με τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για τη συγκρότηση του ΕΣΡ, η μετάθεσή της για την Πέμπτη (10/11/2016), οφείλεται στην αλλαγή της σύνθεσης της διάσκεψης λόγω της υπουργοποίησης μελών της.

Σχετικές ειδήσεις