ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλ. Μόσιαλος: Όχι στην επανασύσταση του ΥΕΝ

Ηλ. Μόσιαλος: Όχι στην επανασύσταση του ΥΕΝ
Η δομή της κυβέρνησης δεν αλλάζει, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ηλίας Μόσιαλος ξεκαθαρίζοντας πως δεν τίθεται θέμα επανασύστασης του ΥΕΝ..

Η δομή της κυβέρνησης δεν αλλάζει, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ηλίας Μόσιαλος ξεκαθαρίζοντας πως δεν τίθεται θέμα επανασύστασης του υπουργείου Ναυτιλίας, μια μέρα μετά την παραίτηση του κ. Χάρη Παμπούκη.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Αθήνα 9,84» ο κ. Μόσιαλος, τόνισε πως η εμπορική ναυτιλία είναι μια κατ’ εξοχήν ιδιωτική οικονομική δραστηριότητα ενώ το λιμενικό μια κρατική υπηρεσία, που δεν έχει σχέση με τον εφοπλισμό.

«Δεν βλέπω πώς συνδέεται με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της Εμπορικής Ναυτιλίας. Δηλαδή, το Λιμενικό Σώμα επιχειρεί στην Κίνα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, στη Βραζιλία, στην Κορέα ή στην Ινδία, όπου με τεράστια επιτυχία οι ΄Ελληνες εφοπλιστές επιχειρούν», διερωτήθηκε ο κ. Μόσιαλος απορρίπτοντας τη συζήτηση για επανασύσταση του υπουργείου Ναυτιλίας, οι αρμοδιότητες του οποίου πέρασαν στον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.