ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας και η παρέα του πανηγυρίζουν για το αυτονόητο

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας και η παρέα του πανηγυρίζουν για το αυτονόητο

Ειδήσεις | Νέα Δημοκρατία: Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με αφορμή την ανακοίνωση του επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, για το «ξεπάγωμα» των βραχυπρόθεσμων μέτρων που αφορούν στην ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, εξαπολύουν σήμερα, Σάββατο (24/12/2016) πηγές της Νέας Δημοκρατίας.

«Αφού βάφτισε το επίδομα “13η σύνταξη στο εσωτερικό” και “εφάπαξ βοήθημα” στο εξωτερικό, αφού αναγκάστηκε να στείλει “επιστολή συμμόρφωσης”, η κυβέρνηση πανηγυρίζει σήμερα για το αυτονόητο: Ότι ξεκινάει μια συζήτηση για ένα θέμα που θα έπρεπε να έχει ήδη κλείσει με επωφελής όρους για τη χώρα», σημειώνει το περιβάλλον της Πειραιώς.

Και προσθέτει: «Είναι σαφές ότι τον κ. Τσίπρα και τη στενή παρέα του δεν τους ενδιαφέρει η χώρα και οι πολίτες της, αλλά το πώς θα συνεχίσουν την προπαγάνδα τους για να συντηρήσουν την ολοένα συρρικνούμενη εκλογική τους πελατεία. Στο δρόμο του διχασμού θα πορευτούν μόνοι τους. Καλές γιορτές».

Σημειώνεται πως νωρίτερα το Σάββατο, κυβερνητικές πηγές είχαν αναφέρει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι «το ξεπάγωμα των βραχυπρόθεσμών μέτρων ελάφρυνσης του χρέους που ανακοίνωσε ο κ. Ντάισελμπλουμ αποτελεί την αναμενόμενη δικαίωση των κυβερνητικών επιλογών να στηριχτούν οι χαμηλοσυνταξιούχοι και, με το πάγωμα του ΦΠΑ, οι κάτοικοι των νησιών που δέχονται προσφυγικές ροές».

«Ο μόνος που σήμερα δεν χαίρεται είναι ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος έσπευσε να ταυτιστεί και στη Βουλή με τις πιο τιμωρητικές πτέρυγες των δανειστών», πρόσθεταν οι ίδιες πηγές.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τη Νέα Δημοκρατία

Σχετικές ειδήσεις