ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Επιτάχυνση μεταρρυθμίσεων, ιδιωτικοποιήσεων και αλλαγών στο Κράτος και την οικονομία

Μητσοτάκης: Επιτάχυνση μεταρρυθμίσεων, ιδιωτικοποιήσεων και αλλαγών στο Κράτος και την οικονομία

Ομιλία σε αίθουσα ξενοδοχείου στη Κω πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, που βρέθηκε εκεί ενώ είχε προηγηθεί επίσκεψη στο νησί της Ψερίμου και σύσκεψη στη Κω με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών τάξεων.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε στην ομιλία του ότι ξεκινάει την περιοδεία του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το 2017, καθώς η προσέλευση ήταν εντυπωσιακή, δίνοντας παράλληλα ευχή το έτος αυτό να είναι έτος μεγάλης πολιτικής αλλαγής και να επανέλθει η χώρα μας στην κανονικότητα.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε αναφορά στην εκλογή του ως προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και για τις αλλαγές που έχουν ήδη γίνει εσωτερικά στο κόμμα, μόλις σε ένα χρόνο προεδρίας του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όπως βάλαμε σε τάξη τα οικονομικά της Νέας Δημοκρατίας, θα βάλουμε σε τάξη και τα οικονομικά του κράτους».

Τόνισε επίσης την ανάγκη «να μπει το συντομότερο δυνατό σε εφαρμογή ο οδικός χάρτης εξόδου από την κρίση με δραστική μείωση φόρων για να αναπνεύσει η οικονομία, τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις» και επεσήμανε ότι απαιτείται επιτάχυνση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, των ιδιωτικοποιήσεων, των αλλαγών στο Κράτος και στην οικονομία.

Σε μια χώρα που ο λαός υποφέρει και αγωνιά για το αύριο, για το μέλλον των παιδιών του που στενάζουν από την ανεργία και την έλλειψη προοπτικής, δεν έχουν καμία θέση φαινόμενα αλαζονείας, είπε επίσης ο κ. Μητσοτάκης κάνοντας σαφές ότι «τέτοια φαινόμενα δεν θα τα ανεχθώ ούτε σήμερα στην αντιπολίτευση, ούτε αύριο στην κυβέρνηση».

Σχετικές ειδήσεις