ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Ο Τσίπρας έχει συμφωνήσει νέα σκληρά μέτρα - Ας ενημερώσει και τον υπουργό Οικονομικών του

ΝΔ: Ο Τσίπρας έχει συμφωνήσει νέα σκληρά μέτρα - Ας ενημερώσει και τον υπουργό Οικονομικών του

Επίθεση κατά της κυβέρνησης Τσίπρα εξαπέλυσε η ΝΔ, με νέα της ανακοίνωση, στο απόηχο της χθεσινής συζήτησης της Ολομέλειας για τα «θαλασσοδάνεια».

«Εθνική γραμμή για τη χώρα είναι να φύγει η ανίκανη κυβέρνηση του κ. Τσίπρα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι είναι ο ίδιος αποκλειστικά υπεύθυνος για τα σκληρά μέτρα «που έχει ήδη συμφωνήσει».

«Ας ενημερώσει και τον υπουργό Οικονομικών του, που κάνει τάχα πως δεν γνωρίζει», συνεχίζει η ΝΔ σημειώνοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χθες, στη Βουλή, ανέφερε 10 χαρακτηριστικά παραδείγματα μεταρρυθμίσεων και αποκρατικοποιήσεων, χωρίς κανένα δημοσιονομικό κόστος και χωρίς καμία επιβάρυνση για τους πολίτες.

«Αυτά τα παραδείγματα αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση, από ανικανότητα και ιδεοληψία δεν προχωρά τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος. Και οι οποίες θα έπρεπε να είχαν γίνει, χωρίς να τις επιβάλλει κάνεις, γιατί φέρνουν επενδύσεις, δουλειές και ανάπτυξη στη χώρα», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παραδοχή Τσακαλώτου: Είναι ολοκληρωμένο το 1/3 της συμφωνίας με τους δανειστές

Σχετικές ειδήσεις