ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξέσπασε ο Αντώναρος: Ο Κώστας Καραμανλής δεν έχει ανάγκη από δραγουμάνους!

Ξέσπασε ο Αντώναρος: Ο Κώστας Καραμανλής δεν έχει ανάγκη από δραγουμάνους!

Ειδήσεις | Κώστας Καραμανλής: «Είμαι στη Νέα Δημοκρατία εδώ και 40 χρόνια, στηρίζω τον Κυριάκο Μητσοτάκη, παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκομαι πια στην ενεργό πολιτική. Αυτά που ακούγονται για απόσχιση του Καραμανλή από τη ΝΔ ή για ραντεβού με τον Τζανακόπουλο, είναι παραμύθια για αγρίους», δήλωσε το πρωί της Παρασκευής (10/03/2017) ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, βάζοντας τέλος στην ακατάσχετη σεναριολογία των τελευταίων ημερών που ήθελε τον πρώην πρωθυπουργό να κλείνει το μάτι στον ΣΥΡΙΖΑ, για να υπονομεύσει δήθεν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό των «Παραπολιτικών» ο κ. Αντώναρος διερωτήθηκε: «Υπάρχουν άνθρωποι που αμφισβητούν τον πατριωτισμό του Κώστα Καραμανλή;» και πρόσθεσε ότι είναι αστειότητες και αθλιότητες τα όσα γράφονται για παρεμβάσεις στο παρασκήνιο του πρώην πρωθυπουργού.

Και πρόσθεσε σε έντονο ύφος: «Ο Κώστας Καραμανλής δεν έχει ανάγκη από δραγουμάνους. Δεν έχει ανάγκη από εκπροσώπους. Όταν θέλει να πει κάτι, το λέει ευθαρσώς».

Ερωτηθείς, εξάλλου, εάν ο ίδιος έχει επαφές με τον πρώην πρωθυπουργό, απάντησε: «Με τον Κώστα Καραμανλή δεν είμαστε μόνο πολιτικοί συνεργάτες, αλλά μας συνδέει και μια βαθιά φιλία, επομένως μιλάμε τακτικά».

Αναφορικά με το υποτιθέμενο ραντεβού του με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, υπογράμμισε ότι «τον κ. Τζανακόπουλο τον συνάντησα τυχαία σε εστιατόριο. Μου συστήθηκε, δώσαμε τα χέρια και τίποτε άλλο».

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για τον Κώστα Καραμανλή

Σχετικές ειδήσεις