«Θρίλερ» στην Κρήτη: Εντοπίστηκε νεκρή 19χρονη στο σπίτι της

Την αναζητούσαν οι δικοί της από χθες…

Live Chat Αναντολού Εφές - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό τη «μάχη» του…

Απίστευτο: Η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα στη Χαλυβουργική για «φέσια» 32 εκατ. ευρώ

Χαλυβουργική | ΔΕΗ | Ειδήσεις: Ως ένας…

Αυτός είναι ο 53χρονος οδηγός απορριμματοφόρου που σκοτώθηκε στα Άνω Λιόσια

Τροχαίο δυστύχημα | απορριμματοφόρο: Θλίψη έχει σκορπίσει…

Εικόνες απόγνωσης στις ΗΠΑ: Συγγενείς αγνοουμένων αναζητούν τους δικούς τους κάτω από τις στάχτες

Συγγενείς και επιζώντες της φονικότερης πυρκαγιάς στην ιστορία…

Ο Αλέξης Τσίπρας πρώτη φορά «με αρετή και τόλμη»: Αποτρεπτική η ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων

Ο Αλέξης Τσίπρας πρώτη φορά «με αρετή και τόλμη»: Αποτρεπτική η ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων

Για την αποτρεπτική ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων μίλησε ο Πρωθυπουργός στην εκπομπή «Με Αρετή και Τόλμη».

Ο πρωθυπουργός προέβη στη δήλωση αυτή στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη την περασμένη εβδομάδα, όπου μεταξύ άλλων οι εγκαταστάσεις του πρώην στρατοπέδου «Παύλου Μελά» παραχωρήθηκαν στον Δήμο Παύλου Μελά.

«Όταν οι Ένοπλες Δυνάμεις παράγουν και κοινωνικό έργο, τότε γίνεται βέλτιστη η λειτουργία τους και η συνεισφορά τους για τον ελληνικό λαό, για την Ελλάδα, για το κοινωνικό σύνολο, εν γένει. Θέλω να συγχαρώ και την πολιτική και την στρατιωτική ηγεσία και να πω ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι άρτια εκπαιδευμένες σε άριστη αποτρεπτική ετοιμότητα, παράλληλα όμως με την έγνοια τους σε αυτά τα δύσκολα χρόνια της κρίσης να συνδράμουν στην προσπάθεια της Πολιτείας για να αντιμετωπίζει με αποτελεσματικότητα αυτές τις κρίσεις, είτε αφορά στην προσφυγική κρίση, που η προσφορά ήταν πράγματι ανεκτίμητη, είτε όμως αφορά και στην καθημερινότητα του πολίτη, στην ποιότητα ζωής. Και σήμερα έχουμε ένα τέτοιο παράδειγμα πάρα πολύ σημαντικό» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε και στην εκπομπή «Με Αρετή και Τόλμη» που φιλοξένησε την δήλωση του λέγοντας: «Χαίρομαι λοιπόν που έχω την ευκαιρία να κάνω μια δήλωση ως πρωθυπουργός σε μια εκπομπή που έχει πολύ μεγάλη ιστορία στην δημόσια τηλεόραση και αφορά τις Ένοπλες Δυνάμεις μια εκπομπή που έρχεται ανανεωμένη αλλά ανανεωμένες είναι και Ένοπλες Δυνάμεις για να μπορούν να συνδράμουν και να συμβάλουν για την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της κοινωνικής συνοχής».