ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νικολόπουλος: Έχουμε χρέος να παλέψουμε για μία πραγματικά ελεύθερη Ελλάδα

Νικολόπουλος: Έχουμε χρέος να παλέψουμε για μία πραγματικά ελεύθερη Ελλάδα

Με αφορμή την επέτειο της εθνικής μας παλιγγενεσίαςο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος απηύθυνε το κάτωθι μήνυμα:

“Σήμερα τιμούμε τους ήρωες που αρνήθηκαν την λογική, για να έχουμε μία ελεύθερη πατρίδα. Προσκυνούμε τους πατριώτες του 1821 και περιφρονούμε τους ορθολογιστές και τους προσκυνημένους.

Το ίδιο οφείλουμε να κάνουμε και τώρα για να απελευθερωθούμε από την σύγχρονη “σκλαβιά” μας. Τέσσερα χρόνια πριν συμπληρωθούν δύο αιώνες από την εθνεγερσία του 1821 έχουμε χρέος να κηρύξουμε την δικής μας επανάσταση, αυτή την φορά για να απαλλαγεί η χώρα μας από τα δεσμά της μνημονιοκρατίας της φτώχειας και της εθνικής αναξιοπρέπειας.
Τα επτά χρόνια που ζούμε στον “γύψο” των μνημονίων είναι πολλά.
Απομειώθηκε ο εθνικός μας πλούτος, χάθηκαν εργασίες και εισοδήματα και έχουμε, δυστυχώς, υποθηκεύσει αξιομνημόνευτο μέρος της εθνικής μας ανεξαρτησίας και κυριαρχίας.
Έχει έρθει η ώρα να αποδείξουμε ότι είμαστε αντάξιοι των προγόνων μας, καθότι ο τράχηλος του Έλληνα ζυγό δεν υπομένει.
Πιστεύω ότι αυτή η ώρα βρίσκει τον απλό Έλληνα με αυξημένο το αίσθημα του εθνικού και πατριωτικού καθήκοντος, έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για το σύγχρονο “όχι” στην Ευρώπη των δεινών και της ολιγαρχίας.
Έχουμε χρέος απέναντι στα παιδιά μας να παλέψουμε για μία άλλη Ευρώπη, για μια ελεύθερη Ελλάδα, όπως μας την παρέδωσαν, με το θάρρος, την τόλμη, την ανδρεία»

Σχετικές ειδήσεις