Πολυτεχνείο: Πεδίο μάχης τα Εξάρχεια – Βροχή οι μολότοφ και τα χημικά (pics)

Φωτογραφίες και βίντεο από την… εμπόλεμη ζώνη…

Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη: Φωτιές, οδοφράγματα και μολότοφ έξω από το ΑΠΘ (vids+pics)

Κουκουλοφόροι έσπασαν θρανία, έβαλαν φωτιές και έστησαν…

Πολυτεχνείο: Χάος, πετροπόλεμος και μολότοφ στους δρόμους της Πάτρας (vids+pics)

Μεγάλη έκταση πήραν τα επεισόδια, τα οποία…

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αφού έβγαλαν «ανίκανο» τον πατέρα τους τώρα βλέπουν αρπαχτικά

Το δικαστικό θρίλερ μεταξύ των αδερφών Αγγελόπουλου…

Χωρίς τέλος η φρίκη στην Καλιφόρνια: Μετά τις φονικές πυρκαγιές, πλημμύρες και κατολισθήσεις (vids)

Χιλιάδες εκτοπισμένοι από την πιο καταστροφική δασική…

Απίστευτη πρόκληση Μπαλαούρα: Πήρα τη 13η σύνταξη γιατί στο σύστημα φαίνομαι χαμηλοσυνταξιούχος

Απίστευτη πρόκληση Μπαλαούρα: Πήρα τη 13η σύνταξη γιατί στο σύστημα φαίνομαι χαμηλοσυνταξιούχος

ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ: Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ... ΜΑΝΤΑΡΑ!

Ειδήσεις | Μάκης Μπαλαούρας: Απίστευτη προχειρότητα και έλλειψη σωστού σχεδιασμού στο σύστημα απονομής του εφάπαξ βοηθήματος που εξήγγειλε το 2016 ο Αλέξης Τσίπρας προς τους χαμηλοσυνταξιούχους, φανερώνει το γεγονός ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, έλαβε, πέραν της βουλευτικής αποζημίωσης των 6.000 ευρώ, και επιπλέον 300 ευρώ!

Όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που πλειονότητα του Ελληνικού Λαού δοκιμάζεται με το χειρότερο τρόπο από τα Μνημόνια, τα οποία έχουν οδηγήσει στο «πετσόκομμα» μισθών και συντάξεων!

Από την πλευρά του, ο κ. Μπαλαούρας προσπάθησε να... δικαιολογήσει τ’ αδικαιολόγητα: Υποστήριξε ότι του χορηγήθηκε το έκτακτο βοήθημα από λάθος, καθώς στο σύστημα εμφανιζόταν ως χαμηλοσυνταξιούχος των 550 ευρώ (!), παρά το γεγονός ότι λαμβάνει παχυλή βουλευτική αποζημίωση.

Σημειώνεται πως ο βουλευτής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξακολουθεί να λαμβάνει επικουρικό βοήθημα από την Τράπεζα της Ελλάδος, ως πρώην υπάλληλός της, έστω περικεκομμένο βάσει νόμου, εξαιτίας της βουλευτικής του ιδιότητας.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει ήδη σάλο, καθώς εγείρει απορίες ως προς το ενδεχόμενο και άλλοι, ακόμη και βουλευτές, να έχουν λάβει τη 13η σύνταξη, χωρίς καν να τη δικαιούνται!

Κατά τα λοιπά, ο κ. Μπαλαούρας επέμεινε πως θα διαθέσει το ποσό των 300 ευρώ που λανθασμένα έλαβε, χωρίζοντάς σε δύο ισόποσες δόσεις, στο Ταμείο Αλληλεγγύης του Συλλόγου Συνταξιούχων της ΤτΕ και στο Απεργιακό Ταμείο του Συλλόγου Υπαλλήλων ΤτΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεν έχουν τσίπα! Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε τη 13η σύνταξη

Δεν έχουν τσίπα! Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε τη 13η σύνταξη

Διάτρητο σύστημα...

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, το σύστημα που εκλήθη να υπολογίσει ποιοι θα πάρουν το βοήθημα, λαμβάνει υπ' όψιν τις καταβαλλόμενες συντάξιμες αποδοχές και δεν βλέπει ότι αυτές αποτελούν ένα μικρό τμήμα μιας μεγάλης σύνταξης που έχει κοπεί γιατί ο συνταξιούχος παραμένει επαγγελματικά ενεργός και εισπράττει και το μισθό του.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, τέτοιο επίδομα μπορεί να έχουν πάρει χιλιάδες που δεν το δικαιούνταν!

Σε κάθε περίπτωση, οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες οφείλουν να παρέμβουν άμεσα, για να δουν τι ακριβώς συμβαίνει και να διαπιστωθεί ποιοι έλαβαν το έκτακτο βοήθημα δίχως να το δικαιούνται.

Από την άλλη πλευρά, οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι μεγάλες και για πολλοστή φορά αποδεικνύεται η επιπολαιότητα, με την οποία ασκείται η οικονομική διαχείριση του κράτους.

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για τη 13η σύνταξη