ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγκρούεται και με τα φορτηγά ο Ραγκούσης

Συγκρούεται και με τα φορτηγά ο Ραγκούσης
Μετά τα ταξί, άμεσο άνοιγμα του επαγγέλματος των φορτηγατζήδων προανήγγειλε ο υπουργός Μεταφορών Γιάννης Ραγκούσης...

Νέο μέτωπο ανοίγει η κυβέρνηση, καθώς είναι αποφασισμένη να συγκρουστεί με ολοένα και περισσότερες επαγγελματικές ομάδες με στόχο την προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών.

Μετά τα ταξί, ο υπουργός Μεταφορών κ. Γιάννης Ραγκούσης προανήγγειλε και το πλήρες άνοιγμα του επαγγέλματος των φορτηγατζήδων.

Μιλώντας στον Κοινοβουλευτικό Τομέα Ελέγχου Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ραγκούσης, έκανε λόγο για πλήρως ολοκληρωμένο και άμεσο άνοιγμα σε ταξί και φορητά.

Θα υπάρξουν, είπε, κανόνες που δεν θα επιτρέπουν τη δημιουργία καρτέλ.

Ο υπουργός Μεταφορών εξαπέλυσε επίθεση στους αυτοκινητιστές ταξί, λέγοντας πως θα ήταν ανήθικο και άδικο να συναλλάσσεται με συντεχνίες, προκειμένου να διατηρήσουν άδικα προνόμια, όπως είπε.

Κόντρα Βάσως-Ραγκούση

Ένταση επικράτησε μεταξύ του υπουργού Μεταφορών και της κ. Βάσως Παπανδρέου.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ προέτρεψε τον κ. Ραγκούση να κάνει διάλογο με τους αυτοκινητιστές και όχι να έχει κλειστές πόρτες.

Ο υπουργός της ζήτησε να βρει να πει κάτι για τον κ. Λυμπερόπουλο (σ.σ πρόεδρος του σωματείου των αυτοκινητιστών ταξί) που απειλεί τις ζωές των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Η Ευρώπη δεν παρακολουθεί την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, παρακολουθεί την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης, παρατήρησε η βουλευτής κ. Μιλένα Αποστολάκη.

Ο κ. Δημήτρης Κουσελάς έθεσε θέμα πληθυσμιακών κριτηρίων και ζήτησε μεταβατικό διάστημα για όσους δεν έχουν αποσβέσει την επένδυσή τους.

Θέμα πληθυσμιακών κριτηρίων έθεσε και η κ. Κατερίνα Περλεπέ.