ΝΔ: Πλεόνασμα θράσους και ψέματος από τον κ. Τσίπρα

ΝΔ: Πλεόνασμα θράσους και ψέματος από τον κ. Τσίπρα

Για «πλεόνασμα θράσους και ψέματος» κατηγορεί τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως τονίζει η οδός Πειραιώς ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει διαρκώς τα ίδια ψέματα και ουδείς πλέον από τους πολίτες δεν τον πιστεύει.

«Ο κ. Τσίπρας απέδειξε, για μια ακόμη φορά, πως διαθέτει πλεόνασμα θράσους για να κοροϊδεύει εν ψυχρώ την ελληνική κοινωνία που στενάζει. Και τώρα που λέει ότι "έκλεισε ένας κύκλος" του θυμίζουμε ότι το ίδιο ακριβώς έλεγε και πέρυσι στις 22 Μαΐου 2016: "Σήμερα, παίρνουμε τις τελευταίες δύσκολες αποφάσεις. Το επόμενο διάστημα θα είναι ένα διάστημα διαφορετικό, όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες”. Σήμερα, επανέλαβε το ίδιο ψέμα. Κανείς, όμως, πλέον δεν τον πιστεύει. Φέρνει το τέταρτο Μνημόνιο με σκληρά μέτρα για τον ελληνικό λαό, κόβοντας κατά μέσο όρο δυο συντάξεις, επιβαρύνοντας με νέους φόρους όλους τους Έλληνες. Δεσμεύει τη χώρα για πολλά χρόνια, χωρίς να εξασφαλίζει καν την χρηματοδότησή της», σημειώνει, στην ανακοίνωσή της, η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Ο κ. Τσίπρας ”αγαπάει” τους φτωχούς, γι’ αυτό φροντίζει να γίνονται διαρκώς περισσότεροι. Έχει το θράσος να μιλάει για αντίμετρα, όταν για να ενεργοποιηθούν, ύστερα από τρία χρόνια, πρέπει να στύψει σαν λεμονόκουπα όλους τους Έλληνες. Αν είχε ίχνος ευαισθησίας για τον ελληνικό λαό και όχι για την καρέκλα του, θα αποδεχόταν την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μια πρόταση ρεαλιστική, μετρημένη, που ανακουφίζει έστω και λίγο όλους τους Έλληνες. Αλλά είπαμε "Τσίπρας είναι και τσίπα δεν έχει πάνω του…"», τόνισε η Νέα Δημοκρατία.