ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειρωνείες Σπίρτζη στη Βουλή: Η ΝΔ συμμάχησε με το διάβολο

Ειρωνείες Σπίρτζη στη Βουλή: Η ΝΔ συμμάχησε με το διάβολο

Χρήστος Σπίρτζης| Νέο Μνημόνιο: Σε ειρωνικό ύφος και με αρκετές αιχμές εναντίον της Νέας Δημοκρατίας κινήθηκε η τοποθέτηση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, κατά τη διάρκεια της συζήτησης που διεξάγεται την Πέμπτη (18/05/2017), στην Ολομέλεια της Βουλής, για την επικύρωση του «Μνημονίου 4».

«Επιχειρούν καθημερινά με τα συστηματικά τους Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης την απαξίωση της κυβέρνησης και του έργου που κάνουμε, δεν τους βγαίνει. Επένδυσαν να μην ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση, δεν τους βγήκε. Συναντήθηκαν και συμμάχησαν με το διάολο. Με όλους, με τον Σόϊμπλε, με τους ευρωβουλευτές τους κατήγγειλαν ακόμη και ευρωπαϊκούς θεσμούς γιατί δήθεν ανέχονται την ελληνική κυβέρνηση, δεν τους βγήκε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σπίρτζης.

«Κύριοι συνάδελφοι σας παρακαλώ να δείξετε ανοχή και συμπάθεια στους βουλευτές της ΝΔ. Επιχείρησαν την αριστερή παρένθεση, δεν τους βγήκε. Επιχείρησαν τον Σεπτέμβρη, με όλα τα μέσα, την επιστροφή τους στην εξουσία, δεν τους βγήκε. Επιχειρούν καθημερινά σαμποτάζ με τους κομματικούς στρατούς, σε όλο το δημόσιο τομέα, δεν τους βγαίνει», πρόσθεσε ο υπουργός.

Ο ίδιος κατηγόρησε τη ΝΔ πως «δεν είχε ενιαία επικοινωνιακή γραμμή με τη μισή αξιωματική αντιπολίτευση, να προτρέπει πριν από μερικούς μήνες να κλείσει όπως-όπως η αξιολόγηση και την άλλη μισή να δηλώνει ότι δεν πρέπει να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση για να πάμε σε εκλογές».

«Το ξέρετε και δεν σας αρέσει, η χώρα θα βγει από την επιτροπεία από αυτή την κυβέρνηση με την τελική διευθέτηση του χρέους», ανέφερε – μεταξύ άλλων – ο Χρήστος Σπίρτζης.

Διαβάστε εδώ λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη Βουλή

Σχετικές ειδήσεις