ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάμελλος: Το 2017 το φυσικό αέριο θα βρίσκεται παντού στο νομό Θεσσαλονίκης

Φάμελλος: Το 2017 το φυσικό αέριο θα βρίσκεται παντού στο νομό Θεσσαλονίκης

«Χρονιά φυσικού αερίου για το νομό Θεσσαλονίκης», χαρακτήρισε το 2017 ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος έδωσε το «παρών» στα εγκαίνια του πρώτου σταθμού συμπιεσμένου φυσικού αερίου στην Ελλάδα, που ξεκίνησε να λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη.

«Το φυσικό αέριο θα φτάσει όχι μόνο σε οικισμούς, αλλά και σε παραγωγικές μονάδες. Η ενέργεια είναι ένα κοινό αγαθό και πρέπει να ωφεληθούν όλοι. Είμαστε υποχρεωμένοι να εργαστούμε, ώστε να βάλουμε σε κοινό δρόμο την εργασία, το περιβάλλον και την επιχειρηματικότητα», επισήμανε -μεταξύ άλλων- ο Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις εταιρίας στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου.

Για σημαντικά οφέλη που θα προκύψουν από τη συγκεκριμένη επένδυση έκανε λόγο ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Καραγιάννης, ενώ για μια «σημαντική επένδυση», από την οποία «προκύπτει ωφέλεια ακόμη και για τους αγρότες, που θα μπορούν να προμηθευτούν ενέργεια με φθηνό τρόπο», μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β' Θεσσαλονίκη, Θεόδωρος Καράογλου.

Πηγή: Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Σχετικές ειδήσεις