ΠΑΣΟΚ εναντίον Τόσκα: Θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί

Newsroom Newsroom

ΠΑΣΟΚ εναντίον Τόσκα: Θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί

Τρομοκρατική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο: Δριμύτατη κριτική στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, άσκησε το ΠΑΣΟΚ το Σάββατο (27/05/2017), με αφορμή την παραδοχή του για την ύπαρξη κενού ασφαλείας ως προς τον έλεγχο της αλληλογραφίας του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, μετά και την τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του.

«Σήμερα, o κ. Τόσκας εμφανίστηκε ως Πόντιος Πιλάτος, μιλώντας για "κενά" που επιτρέπουν την δράση των τρομοκρατών. Αντί για ευχολόγια και αφού δε μπορεί να κάνει κάτι, θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί», ανέφερε σε γραπτή δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης.

«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει έγκαιρα επισημάνει την ανάγκη προστασίας στόχων από την δράση της νέας τρομοκρατίας και των μεθόδων που χρησιμοποιεί. Θυμίζουμε ότι μόνο το 2017 έχουν γίνει 22 επιθέσεις εναντίον των γραφείων του ΠΑΣΟΚ. Η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει ασφαλής χώρα και αυτό απαιτεί την εγρήγορση όλων των πολιτών, των πολιτικών κομμάτων, των εμπλεκομένων φορέων», πρόσθεσε ο ίδιος.

Κατέληξε δε: «Γι’ αυτό το λόγο, πρέπει άμεσα να συγκληθεί η Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης σχετικά με τα ζητήματα λειτουργίας και ασφάλειας της Αθήνας, όπως έχει ήδη ζητήσει η κοινοβουλευτική ομάδα της Συμπαράταξης. Μόνο Ενωμένοι οι Έλληνες θα υπερασπιστούμε την Δημοκρατία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved