ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Παππάς: Αν δεν βρεθεί λύση για το χρέος στο Eurogroup, θα πάει στη Σύνοδο Κορυφής

Νίκος Παππάς: Αν δεν βρεθεί λύση για το χρέος στο Eurogroup, θα πάει στη Σύνοδο Κορυφής

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί το θέμα του χρέους στη Σύνοδο Κορυφής στις 22 Ιουνίου, εφόσον δεν έχει βρεθεί λύση στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου, άφησε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

Σε συνέντευξή του στον «Αθήνα 9.84», ο κ. Παππάς τόνισε ότι «οποιαδήποτε λύση, πρέπει να διασφαλίζει ότι η Ελλάδα επανέρχεται σε κατάσταση κανονικότητας στη χρηματοδότηση».

«Πρώτη φορά το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών δέχεται ανοιχτή κριτική για την κατάσταση στην Ελλάδα και εντός της Γερμανίας», ανέφερε επίσης ο κ. Παππάς

Ερωτηθείς για τις τηλεοπτικές άδειες, διευκρίνισε ότι εντός των ημερών θα υπάρξει απάντηση από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης σχετικά με το χρονοδιάγραμμα του διαγωνισμού. «Οι απόψεις για άπειρες τηλεοπτικές άδειες ή ότι δεν χρειάζεται διαγωνισμός είναι πλέον στον κάλαθο των αχρήστων» τόνισε ο υπουργός.

Ερωτηθείς σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, τη χαρακτήρισε «απεχθή και καταδικαστέα» και επισήμανε ότι τέτοιου είδους ασύμμετρες απειλές είναι αδύνατον να προβλεφθούν.

Πηγή: Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Σχετικές ειδήσεις