ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λάβρος ο Καρκατσούλης κατά ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ: Το Δημόσιο κάνει αλόγιστες σπατάλες

Λάβρος ο Καρκατσούλης κατά ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ: Το Δημόσιο κάνει αλόγιστες σπατάλες

Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξαπέλυσε το Σάββατο (03/06/2017) ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού, Παναγιώτης Καρκατσούλης, με αφορμή το «όργιο» των προσλήψεων στο Δημόσιο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Καρκατσούλης κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι αυξάνει τις οργανικές θέσεις στο Δημόσιο, για να μπορεί να κάνει προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων, αλλά δίχως να λαμβάνει υπ’ όψη την αποτελεσματικότητα ή το κόστος.

«Αντί το Δημόσιο να εξοικονομεί χρήματα ώστε να μην γίνονται οι γνωστές φοροεπιδρομές, οι δημόσιες δαπάνες αυξάνονται», υπογράμμισε ο κ. Καρκατσούλης.

Και πρόσθεσε: «Τέσσερα μνημόνια πέρασαν από πάνω μας και ακόμα οι κυβερνήσεις αρνούνται να μετρήσουν τι κάνει κάθε φορέας με τα λεφτά που παίρνει. Το κράτος πρέπει να μετρά αποτελέσματα για τα λεφτά που ξοδεύει, ώστε να μπορέσουμε να απολαύσουμε τον πλούτο της πατρίδας μας».

«Αν δεν αντιληφθούμε ότι το κράτος είναι προσωπική μας υπόθεση, αν δεν παθιαστούμε με αυτό, δεν θα βγούμε από την κρίση», σημείωσε – μεταξύ άλλων – ο γραμματέας της Κ.Ο. του Ποταμιού.

Σχετικές ειδήσεις