ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας για Μητσοτάκη: Μίζερος και μονότονος, ζητά για μία ακόμη φορά εκλογές

Τσίπρας για Μητσοτάκη: Μίζερος και μονότονος, ζητά για μία ακόμη φορά εκλογές

Απάντηση στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, μέσω του γραφείου Τύπου, έδωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, καθώς δεν παρευρέθηκε σήμερα στη Βουλή κατά την συζήτηση για τα προαπαιτούμενα.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως την «ώρα που η κυβέρνηση κορυφώνει τη διαπραγματευτική μάχη σε διεθνές επίπεδο, επικεντρώνοντας στον εθνικό στόχο της ρύθμισης τους χρέους και την ώρα που όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στο Eurogroup της επόμενης Πέμπτης και στο δίκαιο αίτημα της Ελλάδας για τήρηση των συμφωνηθέντων, ο κ. Μητσοτάκης στο εσωτερικό, επίμονα μίζερος και μονότονος, ζητά για μία ακόμη φορά εκλογές».

«Αρνείται να αντιληφθεί ότι εκτός από το διακαή πόθο του να επιστρέψει στις καρέκλες της εξουσίας, υπάρχει και το εθνικό συμφέρον», προσθέτει ο πρωθυπουργός ενώ συμπληρώνει: «Οι σύμβουλοί του τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Θα μπορούσαν τουλάχιστον σήμερα να του επισημάνουν το αποτέλεσμα των βρετανικών εκλογών και να τον αποτρέψουν».

«Σε κάθε περίπτωση να μην ματαιοπονεί, γιατί οι εκλογές θα αργήσουν ακόμη δύο χρόνια και κάτι μήνες.

Στο μεσοδιάστημα ας προσπαθήσει για πιο πειστικό αφήγημα, γιατί δεν μπορεί πια να ανακαλύπτει ύφεση όταν όλοι οι ξένοι οίκοι και τα επίσημα στοιχεία ελληνικών και ξένων ανεξάρτητων αρχών επιβεβαιώνουν την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας», συνεχίζει ο πρωθυπουργός.

Σχετικές ειδήσεις