ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Καραμανλής: Να σταματήσει η κυβέρνηση να πειραματίζεται στις πλάτες των Ελλήνων

Κώστας Καραμανλής: Να σταματήσει η κυβέρνηση να πειραματίζεται στις πλάτες των Ελλήνων

Πρόχειρος, νομικά έωλος και εν τέλει οικονομικά επιζήμιος για το Δημόσιο και τους Θεσσαλονικείς θα αποδειχθεί ο τρόπος που επέλεξε να κινηθεί η κυβέρνηση στο θέμα του ΟΑΣΘ, εκτιμά, σε δήλωσή του, ο τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής, με αφορμή την απόφαση του ΣτΕ για τον ΟΑΣΘ.

«Η Νέα Δημοκρατία -επισημαίνει ο βουλευτής της ΝΔ- από την πρώτη στιγμή επισήμανε στο θέμα του ΟΑΣΘ τις νομικές ακροβασίες της Κυβέρνησης που ήδη προκαλούν σειρά νέων προβλημάτων. Από την ημέρα διορισμού του κ. Στέλιου Παππά -"ιστορικού στελέχους της Αριστεράς"- αποκαλύφθηκε ότι η νέα διοίκηση του ΟΑΣΘ θα κινηθεί χωρίς κανένα απολύτως προγραμματισμό και σχέδιο. Ήδη, ξεκίνησε την πελατειακή παροχολογία. Με τον ίδιο γαλαντόμο τρόπο, που ο υπουργός κ. Σπίρτζης, σε βάρος των φορολογουμένων πολιτών, πρόσθεσε από το καλοκαίρι του 2015, νέα οικονομικά βάρη στον ΟΑΣΑ με τις αποφάσεις του. Βάρη τα οποία ακόμη πληρώνουν όλοι οι Έλληνες μέσω της υπερφορολόγησης που επιβάλλει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για να καλύψει τα ελλείμματα στις συγκοινωνίες», υποστηρίζει ο Κ. Καραμανλής, που προσθέτει για τη χθεσινή εξέλιξη ειδικότερα: «Η απόφαση του ΣτΕ για τον ΟΑΣΘ, που τόσο ενόχλησε τον κ. Σπίρτζη, αλλά και τον κ. Πολάκη, που για μια ακόμη φορά επιτέθηκε στη Δικαιοσύνη, επιβεβαίωσε τους φόβους μας. Πρόκειται για μια Κυβέρνηση που αδιαφορεί για τη νομιμότητα και επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία το αυταρχικό της πρόσωπο.

Ο τρόπος -καταλήγει- με τον οποίο επέλεξε η Κυβέρνηση των κ. Τσίπρα και Καμμένου να κινηθεί στο ζήτημα του ΟΑΣΘ είναι πρόχειρος, νομικά έωλος και θα καταλήξει να είναι και οικονομικά επιζήμιος για το ελληνικό δημόσιο και τους πολίτες της Θεσσαλονίκης. Επιτέλους η Κυβέρνηση οφείλει να σταματήσει τους πειραματισμούς στην πλάτη των Ελλήνων πολιτών, που πληρώνουν πρόσθετους φόρους προκειμένου να καλύψουν την ανεπάρκεια και την ανικανότητα τόσο της ίδιας, όσο και των στελεχών της».

Πηγή: Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ρoή Ειδήσεων