Συνάντηση Μητσοτάκη με βουλευτές της Β. Ελλάδας ενόψει ΔΕΘ

Συνάντηση Μητσοτάκη με βουλευτές της Β. Ελλάδας ενόψει ΔΕΘ

Για τα θέματα της Μακεδονίας και της Θράκης ενημερώθηκε αναλυτικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντηση που είχε με τους βουλευτές του κόμματος που εκλέγονται στους νομούς της Βόρειας Ελλάδας, ενόψει της επίσκεψης του στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου.

Από τους 19 βουλευτές ήταν παρόντες οι 18 (απουσίαζε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής), οι οποίοι τοποθετήθηκαν αναλυτικά για τα ζητήματα που κρίνουν ότι πρέπει να αναδείξει η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης τους άκουσε ενώ συνεργάτης του τα κατέγραψε.

Για την προετοιμασία της παρουσίας του στην 82η ΔΕΘ ο κ. Μητσοτάκης τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη και θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των φορέων της Β. Ελλάδας.

Σύμφωνα με πηγές του κόμματος, ο πρόεδρος της ΝΔ στην 82η ΔΕΘ αναμένεται από τη μια να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση και να αποκαλύψει τις αδυναμίες της και από την άλλη να διατυπώσει ρεαλιστικές προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της οικονομίας και της κοινωνίας.

Επίσης, θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα, όχι μόνο με αφορμή τη ΔΕΘ, αλλά και το επόμενο διάστημα, κάτι που θα εκφραστεί και με περιοδείες του.

Σε ρυθμούς προετοιμασίας για την εμφάνιση του κ. Μητσοτάκη στην 82η ΔΕΘ μπαίνουν βουλευτές και κεντρικά στελέχη που το τριήμερο 8,9,10 Σεπτεμβρίου θα κάνουν εξορμήσεις σε όλες τις περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ