ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πόλεμος» ανακοινώσεων ανάμεσα σε Μαξίμου και ΝΔ

«Πόλεμος» ανακοινώσεων ανάμεσα σε Μαξίμου και ΝΔ

Για «μεγάλη αναταραχή στα υπόγεια του Μαξίμου» που προκάλεσαν «σημερινά δημοσιεύματα που αναδεικνύουν το ενδοκυβερνητικό χάος και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις», κάνει λόγο την Κυριακή (01/10/2017) στη Νέα Δημοκρατία.

Στην αξιωματική αντιπολίτευση προσθέτουν πως «μέχρι και η κυρία Δούρου εμφανίστηκε ξαφνικά από την αφάνεια για να δηλώσει παρών ως δελφίνος».

Σχολιάζοντας τα όσα είπε το Μέγαρο Μαξίμου, πηγές του Μοσχάτου τονίζουν πως τα πράγματα πρέπει να είναι πολύ σοβαρά. «Αλλά να μην ανησυχεί ο κ. Τσίπρας. Θα έχει πάντα τον κ. Καμμένο να τον παρηγορεί και να τον κρατά στο σωστό δρόμο, αν του το επιτρέπει ο κ. Παππάς...», δηλώνουν χαρακτηριστικά στην Πειραιώς.

Νωρίτερα, το Μαξίμου μέσω διαρροής είχε υποστηρίξει ότι «η ΝΔ έχει δίκιο. Η κυβέρνηση προχωρά αρραγής, πετυχαίνει και θα βγάλει τη χώρα από την κρίση».

Μάλιστα, πηγές από το πρωθυπουργικό περιβάλλον καλούσαν κ. Μητσοτάκη να κάνει τώρα «συνέδρια για να συζητήσει το πρόγραμμα καταστροφής της κοινωνίας που ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες στη ΔΕΘ. 
Και αν δυσκολεύεται πολύ, ας βάλει και σε ψηφοφορία τη στάση του κόμματός του στο νομοσχέδιο για τη ταυτότητα φύλου».

«Αφού δεν κατάφερε να κρυφτεί πίσω από τους ΑΝΕΛ, που αποδεικνύονται στη πράξη πολύ πιο προοδευτικοί από τους ακροδεξιούς Γεωργιάδη και Βορίδη, που έχουν μετατρέψει πια τη ΝΔ σε ΛΑΟΣ, ας ζητήσει τη γνώμη του κοινού...»., κατέληξαν οι ίδιες πηγές.

Σχετικές ειδήσεις