«Ήξεις αφήξεις» από Λεβέντη: Τη Δευτέρα θα αποφασίσω εάν θα παραιτηθώ

«Ήξεις αφήξεις» από Λεβέντη: Τη Δευτέρα θα αποφασίσω εάν θα παραιτηθώ

«Η παραίτηση ενός αρχηγού κόμματος θα ταράξει τα νερά. Πρέπει να θυσιαστεί κάποιος για να ταρακουνηθεί το τέλμα», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, το Σάββατο (14/10/2017), ανοίγοντας ξανά το θέμα της ενδεχόμενης παραίτησής του από το βουλευτικό αξίωμα.

Σε δηλώσεις του στο κανάλι «Ε», ο Βασίλης Λεβέντης είπε χαρακτηριστικά: «Τη Δευτέρα θα αποφασίσω από τη Θεσσαλονίκη τι θα κάνω, για το εάν θα αποχωρήσω ή όχι. Όφειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να με ενημερώσει πριν υπογράψει το νομοσχέδιο για την αλλαγή του φύλου. Δεν με ενημέρωσε».

Για το νομοσχέδιο που πέρασε για την αλλαγή ταυτότητας φύλου, ο κ.Λεβέντης είπε εξάλλου ότι «το νομοσχέδιο πέρασε στη ζούλα. Πέρασε με τέσσερις αντάρτες του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Καμμένο να απουσιάζει, με βουλευτές άλλων κομμάτων να το ψηφίζουν και με αρκετούς άλλους βουλευτές να απουσιάζουν την ώρα που ψηφιζόταν το νομοσχέδιο».

 

Τέλος, για την επίσκεψη του Τσίπρα στην Αμερική ο κ. Λεβέντης είπε «ότι δεν περιμένει κάτι από το ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού».

Βεβαίως, ο κ. Λεβέντης είχε πει άλλα μία ημέρα νωρίτερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)