Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα «μάζεψε» ο Λεβέντης: Δεν παραιτούμαι τη Δευτέρα (vid)

Newsbomb

Σε στροφή 180 μοιρών προχώρησε την Παρασκευή (13/10/2017) ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος μία ημέρα νωρίτερα, μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, είχε αφήσει να εννοηθεί πως θα παραιτηθεί από το βουλευτικό του αξίωμα.

Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr τις δηλώσεις του Βασίλη Λεβέντη

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ. Λεβέντης αναδιπλώθηκε και είπε χαρακτηριστικά: «Δεν παραιτούμαι τη Δευτέρα. Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο».

Ωστόσο, ο ίδιος σημείωσε πως μετά την ομιλία του που είναι προγραμματισμένη στην Θεσσαλονίκη, θα ακολουθήσει διαβούλευση με τους ψηφοφόρους του κόμματος και πως εκεί «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λεβέντης είχε δηλώσει εξοργισμένος μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή της ταυτότητας φύλου και είχε πει πως εάν το νομοθέτημα επικυρωνόταν από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας – όπως και έγινε τελικά (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ) – θα εξέταζε το ενδεχόμενο της παραίτησής του, δηλώνοντας, μάλιστα, πως «δεν θέλει να είναι μέρος μιας Βουλής αθέων».