ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκόπης Παυλόπουλος: Ακυρώνεται το ταξίδι του στα Χανιά λόγω κακοκαιρίας

Προκόπης Παυλόπουλος: Ακυρώνεται το ταξίδι του στα Χανιά λόγω κακοκαιρίας

Προκόπης Παυλόπουλος | Ειδήσεις: Η σφοδρή κακοκαιρία και ειδικότερα η έλευση του κυκλώνα «Ζήνωνα» έγιναν αφορμή για την ακύρωση της προγραμματισμένης για το Σάββατο (18/11/2017) επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Flashnews.gr, ο κ. Παυλόπουλος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το δήμαρχο Πλατανιά, Γιάννη Μαλανδράκη, τον ενημέρωσε για τη ματαίωση της επίσκεψής του, εξηγώντας οτι λόγω των καιρικών συνθηκών η Πολεμική Αεροπορία δεν μπορούσε να εγγυηθεί το πρόγραμμα απογείωσης και προσγείωσης του αεροσκάφους.

Όπως ανέφερε η ίδια πηγή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε από τον κ. Μαλανδράκη στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κανονικά στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης και στο Πάρκο «Χρήστος Πολέντας», να διαβαστεί μήνυμά του, με το οποίο θα εκφράζει τη λύπη του για τη ματαίωση της επίσκεψής του στα Χανιά για την κήρυξη του σχολικού έτους 2017-2018 ως «Έτος Οδικής Ασφάλειας».

Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά ενώ στη πρώτη εκδήλωση στην ΟΑΚ, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής των Ελλήνων, Γεώργιος Ουρσουζίδης ενώ στο Πάρκο Πολέντας ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης.

Με πληροφορίες από το Flashnews.gr

Διαβάστε εδώ περισσότερα θέματα για τον Προκόπη Παυλόπουλο

Σχετικές ειδήσεις