Τζανακόπουλος: Ποια η σχέση του Μητσοτάκη και της συζύγου του με τον Σφακιανάκη;

Τζανακόπουλος: Ποια η σχέση του Μητσοτάκη και της συζύγου του με τον Σφακιανάκη;

Απαντήσεις από τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη ζητά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, με αφορμή όσα αποκαλύφθηκαν χθες, Δευτέρα (27/11/2017) στη Βουλή για το ρόλο του κ. Γιάννη Σφακιανάκη.

«Στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή κατέρρευσε με πάταγο η γραφική σκευωρία την οποία προσπάθησε να ενορχηστρώσει η ΝΔ καθοδηγούμενη από συγκεκριμένα επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα. Ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να εμφανιστεί ως κατήγορος και για άλλη μια φορά κατέληξε κατηγορούμενος», δήλωσε ο κ. Τζανακόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Χθες αποδείχτηκε ότι η επιχειρηματολογία της ΝΔ είχε βασιστεί στις πληροφορίες που διοχέτευε στις ελληνικές αρχές ένας επίδοξος μεσάζοντας, ο μοναδικός μεσάζοντας σε αυτή την υπόθεση, ο κύριος Γιάννης Σφακιανάκης. Και όχι φυσικά η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας, όπως ψευδώς ισχυρίζεται η αξιωματική αντιπολίτευση».

«Ο κ. Μητσοτάκης προσωπικά οφείλει να απαντήσει, ποια η σχέση του κυρίου Σφακιανάκη τόσο με τον ίδιο, όσο και με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του. Αυτό είναι και το μοναδικό ερώτημα που έμεινε αναπάντητο κατά τη χθεσινή συζήτηση», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.