ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΜΑΡ για Τσίπρα: Πολιτική απάτη τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στο Υπουργικό Συμβούλιο

ΔΗΜΑΡ για Τσίπρα: Πολιτική απάτη τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στο Υπουργικό Συμβούλιο

Με ένα αιχμηρό σχόλιο αντέδρασε τη Δευτέρα (08/01/2018) η Δημοκρατική Αριστερά στην ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Υπουργικό Συμβούλιο.

«Ο κ. Τσίπρας, αφού δέσμευσε τη χώρα με την υπογραφή του για πολλά έτη ακόμη σε σκληρή επιτροπεία, δήλωσε σήμερα ότι το 2018 θα έχουμε έξοδο από την επιτροπεία! Δεν πρόκειται πλέον για αυταπάτη αλλά για πολιτική απάτη. Με τη δήλωση του αυτή "και λέει ψέματα και θα εξαπατήσει και θα προδώσει"», αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.

Η ΔΗΜΑΡ τονίζει ότι ο πρωθυπουργός την ίδια στιγμή «παρουσίασε μία εικονική πραγματικότητα και ένα τεχνητό κλίμα ευφορίας, παρουσιάζοντας ως βαθύ μεταρρυθμιστικό στίγμα την επιδοματική πολιτική ανακύκλωσης της φτώχειας».

«Θυμήθηκε με τη συνταγματική αναθεώρηση που για ένα χρόνο έχει πετάξει στις καλένδες, ενώ αναφέρθηκε και σε παράγοντες που κράτησαν δέσμια τη χώρα σε λογικές τού παρελθόντος, ξεχνώντας να αναφέρει ότι επί ημερών του οι παθογένειες αυτές διευρύνθηκαν», προσθέτει η ΔΗΜΑΡ και καταλήγει: «Εκτός αν για τις ανεπάρκειες της πολιτικής του οφείλεται το ότι "έχει την κυβέρνηση αλλά όχι και την εξουσία"! Σε αυτό όμως δεν αναφέρθηκε προσωπικά ο ίδιος…».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ