ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκοπιανό: «Όχι» Μητσοτάκη στο αίτημα Τσίπρα για συνάντηση: «Είναι αργά…»

Σκοπιανό: «Όχι» Μητσοτάκη στο αίτημα Τσίπρα για συνάντηση: «Είναι αργά…»

Με τη φράση «είναι πολύ αργά πια για ενημέρωση από την κυβέρνηση» φέρεται να απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, στην πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα να ενημερώσει το Σάββατο (27/01/2018) τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα είναι παρών στην ενημέρωση του πρωθυπουργού, καθώς έχει προγραμματισμένο ταξίδι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (24/01/2018), ο κ. Μητσοτάκης είχε πει ότι ο ίδιος δεν θα συμμετείχε σε οποιαδήποτε συζήτηση αναφορικά με το Σκοπιανό, επικρίνοντας με δριμύτητα την κυβέρνηση για «μυστική διπλωματία που υπονομεύει τα εθνικά συμφέροντα» και ζήτησε το όλο θέμα με το όνομα της γείτονος να εξετάστει σε μελλοντικό χρόνο και με την ελληνική πλευρά να είναι καταλλήλως προετοιμασμένη.

Την ίδια στιγμή, πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, επικαλούμενη πληροφορίες από την Πειραιώς, δεν αποκλείεται ο κ. Μητσοτάκης να παραστεί εν τέλει στο ραντεβού με τον κ. Τσίπρα και να εν συνεχεία να αναχωρήσει για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Διαβάστε επίσης: