«Καρφί» Ντόρας για Γεωργιάδη: Ο Κυριάκος διόρισε τον Άδωνι Αντιπρόεδρο

«Καρφί» Ντόρας για Γεωργιάδη: Ο Κυριάκος διόρισε τον Άδωνι Αντιπρόεδρο

Εσωκομματικές... τριβές στη Νέα Δημοκρατία για το Σκοπιανό. Επίθεση στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε η βουλευτής του κόμματος και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη.

Μάλιστα, η κ. Μπακογιάννη δεν φαίνεται να υποστηρίζει το ορθό της «προσωπικής επιλογής» του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι «ο Κυριάκος τον επέλεξε, δεν εξελέγη...».

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στην ΕΡΤ 1, και ερωτηθείσα για τη στάση που είχε τηρήσει ο κ. Γεωργιάδης το 2008, με αφορμή και την αποκάλυψη σχετικού βίντεο που κατηγορούσε την κυβέρνηση Καραμανλή πως «ξεπούλησε τη Μακεδονία» και πως ο τότε Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής και η Ντόρα Μπακογιάννη ως υπουργός Εξωτερικών είχαν προσπαθήσει να κοροϊδέψουν τους ψηφοφόρους τους την περίοδο πριν το 2008, τόνισε πως «δεν με πικραίνουν, από την ώρα που ο κ. Γεωργιάδης άλλαξε στάση. Δικαιούται ένας άνθρωπος να αλλάξει άποψη».

«Εκφράζει τις απόψεις της ΝΔ» είπε αναφορικά με τη σημερινή του στάση, υποσημειώνοντας πως εκφράζει και «τις δικές του κατά διαστήματα».

Με αφορμή την αποστροφή της αυτή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που βρισκόταν στο πάνελ της ΕΡΤ υπενθύμισε πως ο κ. Γεωργιάδης είναι αντιπρόεδρος της ΝΔ, με την παλιά καραβάνα της γαλάζιας παράταξης να απαντά απαξιωτικά, επί της ουσίας αδειάζοντας και τηρώντας αποστάσεις από αμφότερους πως «ο Κυριάκος τον διόρισε, δεν εξελέγη»