Δημήτρης Καμμένος: Χαφιές ο Παπαδημούλης - Ζαχαριάδης: Εμείς σε κάναμε αντιπρόεδρο της Βουλής

Δημήτρης Καμμένος: Χαφιές ο Παπαδημούλης - Ζαχαριάδης: Εμείς σε κάναμε αντιπρόεδρο της Βουλής

«Απασφάλισε» - για ακόμη μια φορά - ο Δημήτρης Καμμένος, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυβέρνηση πρέπει να ακούσει το μήνυμα «δεν θα παραδώσουμε τον όρο Μακεδονία», 500.000 είναι 12% σε ψήφους, δεν γίνεται να το απαξιώσει, ανέφερε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Η απαξίωση του μηνύματος σχετίζεται με τον αριθμό, το μήνυμα δεν το πιάνει κανείς. Αν δεν τους αρέσει ο αριθμός και απαξιώνουν τους πάντες, ας πάνε σε δημοψήφισμα», πρόσθεσε.

Ανέφερε ακόμη πως «δεν θα περάσει όνομα με τον όρο Μακεδονία» και πρότεινε «οι ΑΝΕΛ να μείνουμε στη Βουλή και να ψηφίσουμε όχι», καθώς, όπως είπε, «η αποχώρηση δεν είναι ψήφος, υποβοηθάς να περάσει αυτό που δεν θέλεις».

Αναφερόμενος στον Μάθιου Νίμιτς είπε ότι έχει κάνει λάθη και ότι ήρθε η ώρα να φύγει. «Δεν υπάρχει καμία πίεση από την Αμερική», πρόσθεσε.

Ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης «κατέδωσε» την Εύα Καϊλή με έγγραφο που έστειλε σε ευρωβουλευτές μετά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, γράφοντας πως συμμετείχε σε ακροδεξιό συλλαλητήριο. Χαρακτήρισε, επίσης, τον κ. Παπαδημούλη «πολιτικό χαφιέ» και τον κάλεσε να στείλει ενημέρωση και για το χθεσινό συλλαλητήριο.

Ζαχαριάδης: Δεν υποτιμάμε το συλλαλητήριο

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υποτιμάει το συλλαλητήριο, παρότι σ' αυτό συμμετείχε ένα τμήμα του λαού με συγκεκριμένες απόψεις και αποχρώσεις, τόνισε  ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Παράλληλα, ο κ. Ζαχαριάδης εμφανίστηκε αντίθετος σε ένα δημοψήφισμα, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για ένα σύνθετο ζήτημα.

Όσον αφορά στις επιθέσεις που το τελευταίο διάστημα δέχονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένο, ο κ. Ζαχαριάδης σημείωσε: «Η επανάληψη από τον Δημήτρη Καμένο όλων όσων λέει το τελευταίο διάστημα για τον Δημήτρη Παπαδημούλη και τον Μάκη Μπαλαούρα σημαίνει ότι το κάνει επίτηδες. Δεν είναι κάτι που του ξεφεύγει».