ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο οργισμένος διάλογος Σαμαρά – Παπανδρέου

Ο οργισμένος διάλογος Σαμαρά – Παπανδρέου

Σε τεταμένη ατμόσφαιρα η συνάντηση Παπανδρέου – Σαμαρά

«Λόγω των πράγματι κρίσιμων συνθηκών πήγα και άκουσα την ενημέρωση από τον κ. Παπανδρέου. Αλλιώς, μετά το σημερινό απίστευτο υβρεολόγιό του εναντίον της Παράταξης κι εναντίον μου, δεν θα πήγαινα καθόλου.

Το ποιός τορπιλίζει την εθνική ομοψυχία στην πράξη, είναι πια ολοφάνερο», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, μετά τη χθεσινή του συνάντηση με τον πρωθυπουργό..

«Με κάποιον που ειλικρινά ενδιαφέρεται για την ενότητα του Ελληνικού λαού απέναντι στην κρίση, θα είχα πολλά να πω… Με κάποιον που βρίσκεται σε πανικό και καθυβρίζει τους πάντες, δεν έχω να πω τίποτε», κατέληξε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος αν και ανταποκρίθηκε εχθές στην πρόσκληση του Γιώργου Παπανδρέου, τον άκουσε δίχως να προβεί σε κανένα σχόλιο.

Χαρακτηριστικό του κακού κλίματος της χθεσινής συνάντησης είναι και η διάρκεια αυτής, που με τα βίας ξεπέρασε τα 20 λεπτά παρά την κρισιμότητα της ατζέντας αλλά και το γεγονός ό τι ο Πρόεδρος της ΝΔ, εθεάθη να φεύγει με βήμα ταχύ και βαριά έκφραση από το ελληνικό κοινοβούλιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως, η συνάντηση έγινε μετά το πέρας της συνεδρίασης της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και αφού είχε προηγηθεί βαρύ κατηγορώ του πρωθυπουργού προς τον Αντώνη Σαμαρά ενώ το ραντεβού άλλαξε τόσο ώρα –έλαβε χώρα με 45 λεπτά καθυστέρηση- όσο και τόπο, αφού τελικώς δεν πραγματοποιήθηκε στο Μαξίμου αλλά στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή.

Διαβάστε επίσης: Προβληματισμένος έφυγε ο Σαμαράς

Καθυστέρηση στη συνάντηση Παπανδρέου-Σαμαρά