ΠΟΛΙΤΙΚΗ

25η Μαρτίου - Παππάς: Η σκέψη μας είναι στους δύο στρατιωτικούς μας

25η Μαρτίου - Παππάς: Η σκέψη μας είναι στους δύο στρατιωτικούς μας

Αναφορά στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, που παραμένουν φυλακισμένοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας, στην Αδριανούπολη, έκανε την Κυριακή (25/03/2018) από την Πάτρα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, ο οποίος συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο.

«Η σκέψη μας είναι στους δύο στρατιωτικούς μας», είπε ο κ. Παππάς και σημείωσε: «Σήμερα είναι ημέρα περισυλλογής, είναι ημέρα η οποία μας βοηθά να αναλογιστούμε ξανά ότι αναγεννηθήκαμε μέσα από τους αγώνες ενάντια στην τυραννία, με τα προτάγματα της ισότητας και της ελευθερίας, όπως συνέβη και σε άλλες χώρες εκείνο τον καιρό».

«Με αυτά τα προτάγματα και με αυτές τις απαράγραπτες αρχές, ο λαός μας πορεύεται προς το μέλλον και ξανακερδίζει την θέση του και το ρόλο του στο διεθνές στερέωμα», κατέληξε ο κ. Παππάς.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης παρέστη στην δοξολογία που τελέστηκε στον μητροπολιτικό ναό της Ευαγγελίστριας και παρακολούθησε την παρέλαση των πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων.

Διαβάστε επίσης:

Σχετικές ειδήσεις