ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραγδαίες εξελίξεις: Νέο κόμμα «καραμανλικών» προαναγγέλλει ο Αντώναρος

Ραγδαίες εξελίξεις: Νέο κόμμα «καραμανλικών» προαναγγέλλει ο Αντώναρος

Στο στόχαστρο του Ευάγγελου Αντώναρου βρέθηκε για μια ακόμη φορά ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο νυν πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το άλλοτε ισχυρό στέλεχος της κυβέρνησης Καραμανλή, άφησε σαφείς αιχμές κατά του Αντώνη Σαμάρα για ακροδεξιά στροφή και κατά του προέδρου της ΝΔ για νεοφιλελευθερισμό.

Ο κ. Αντωναρος κάνει με κεφαλαία γράμματα λόγο για «ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ» στο χώρο της μετριοπαθούς κεντροδεξιάς και συγκεκριμένα στον πάλαι ποτέ χώρο του κοινωνικού φιλελευθερισμού, καταλήγοντας με τη φράση: «Είμαστε πολλοί και κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει».

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Σε συνεντευξη του ο πρώην πρόεδρος της Νεας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς είπε ότι δεν υπάρχει χώρος δεξιά της ΝΔ για νεο κόμμα.

Εχει δίκιο: Εκει που την οδηγησε όλο και πιο δεξιά γκρεμίζοντας την στον ιστορικό πάτο του 18,85 % (Μαιος 2012) τετοια περιθώρια όντως δεν υπάρχουν.

Αντίθετα: Ακολουθώντας την τακτική Σαμαρά η σημερινή ηγεσία αφήνει τεράστια κενά για ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ στο κοινωνικά ευαίσθητο κεντρωο πολιτικό χώρο. Κενά που δεν μπορούν βέβαια να καλύψουν ούτε αστεγοι του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ, ουτε απολειφάδια διαφόρων...δράσεων, ουτε καποιοι ακαπνοι φεντεραλιστές, ούτε πολιτικά αδαείς ελιτιστές και κολλεγιοπαιδες.

Γιατί είμαστε πολλοί. Και γινόμαστε κάθε μέτα όλο και πιο πολλοί. Χωρις να μπορει κανεις να μας σταματησει.»

Σχετικές ειδήσεις