ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκικές προκλήσεις - Κουρουμπλής: Η Ελλάδα θα δώσει συντριπτική απάντηση σε όποιον την προκαλέσει

Τουρκικές προκλήσεις - Κουρουμπλής: Η Ελλάδα θα δώσει συντριπτική απάντηση σε όποιον την προκαλέσει

Τουρκικές προκλήσεις | Παναγιώτης Κουρουμπλής: Ξεκάθαρο μήνυμα προς την Τουρκία αλλά και έκκληση να πέσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης, με φόντο την ένταση που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στο Αιγαίο, απεύθυνε την Τετάρτη (11/04/2018) ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Οι τόνοι πρέπει να είναι πιο χαμηλοί, γιατί αυτή η κατάσταση δεν ωφελεί την Ελλάδα, αλλά ωφελεί την Τουρκία η οποία έχει χάσει τον τουρισμό», δήλωσε ο κ. Κουρουμπλής, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Θέμα 104,6 FM».

«Η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Η Ελλάδα δεν φοβάται κανέναν δεν είναι Συρία, δεν είναι Ιράν. Η Ελλάδα δεν είναι σε μια στιγμή αδυναμίας. Ο ελληνικός στρατός είναι αποφασισμένος σε όποιον επιχειρήσει κατά της Ελλάδας να δώσει συντριπτική απάντηση. Αγρυπνούν οι φύλακες. Όποιος τολμήσει να επιχειρήσει ένα επεισόδιο, ακόμα και αν αποτύχει θα είναι πολύ οδυνηρό για αυτόν», υπογράμμισε ο κ. Κουρουμπλής.

«Ο ελληνικός λαός, ξέρει, ότι η δική μας κυβέρνηση δεν έχει καμία ευθύνη για ότι συνέβη στην χώρα. Αυτή η κυβέρνηση δεν παρέλαβε την χώρα το 2009, αλλά το 2015, χρεοκοπημένη», είπε, εξάλλου, ο υπουργός Ναυτιλίας.

Και πρόσθεσε: «Ο Τσίπρας έχει ευθύνη να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Μιλάω με κόσμο στα μαγαζιά και μου λέει ότι ηρεμήσαμε και έχουμε δουλειά».

Διαβάστε επίσης:

Σχετικές ειδήσεις