Μιχελάκης: Ο κ. Παπανδρέου παραπληροφόρησε Μέρκελ και Σαρκοζί

Μιχελάκης: Ο κ. Παπανδρέου παραπληροφόρησε Μέρκελ και Σαρκοζί

Ιδιαίτερα σκληρή ήταν η κριτική από πλευράς Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με την παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου στις Κάννες και τις συνομιλίες που είχε με την Άνγκελα Μέρκελ και Νικολά Σαρκοζί.  

Ο εκπρόσωπός της Γιάννης Μιχελάκης, έκανε λόγο για παραπληροφόρηση προς τους Ευρωπαίους ηγέτες ενώ χαρακτήρισε επικίνδυνο τον Έλληνα πρωθυπουργό. Αναλυτικά ο κ. Μιχελάκης δήλωσε:
        «Έκπληκτοι παρακολουθήσαμε τις δηλώσεις του κ. Παπανδρέου μετά τη συνάντησή του με τους ηγέτες της Γερμανίας και της Γαλλίας.     Τόσο οι δικές του δηλώσεις όσο και της κας Μέρκελ και του κ. Σαρκοζί, αποκάλυψαν ότι ο κ. Παπανδρέου τους παρουσίασε ότι στην Ελλάδα υπάρχει δήθεν αμφισβήτηση για την παραμονή της χώρας στην Ε.Ε. και τη ζώνη του ευρώ.     Τέτοιο πρόβλημα είναι προφανές ότι δεν υπάρχει και πάει να το δημιουργήσει -ξαφνικά με άθλια παραπληροφόρηση- ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου.    Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει, είναι η παραμονή του κ. Παπανδρέου στην Πρωθυπουργία. Ενός ανθρώπου που τολμά να αμφισβητεί την κεντρική εθνική στρατηγική επιλογή της Ευρωπαϊκής πορείας και προοπτικής της χώρας. Επιλογή που χάραξε και μπορεί πλέον μόνον αυτή να εγγυάται, η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.     Ο κ. Παπανδρέου είναι επικίνδυνος και πρέπει να φύγει!»