ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος εναντίον… Καμμένου: «Δεν εννοεί ό,τι λέει ο Πάνος – Το Σκοπιανό πουλήθηκε»

Καμμένος εναντίον… Καμμένου: «Δεν εννοεί ό,τι λέει ο Πάνος – Το Σκοπιανό πουλήθηκε»

Σφοδρή κριτική εναντίον των Ανεξάρτητων Ελλήνων αλλά και κατά του Πάνου Καμμένου άσκησε την Παρασκευή (06/07/2018) ο ανεξάρτητος βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος, με αφορμή τις εξελίξεις στο Σκοπιανό.

«Οι ΑΝ.ΕΛ. έπρεπε εξ αρχής να φύγουν (ενν. από την κυβέρνηση) για να σώσουν τη Μακεδονία και να αναλάβει την ευθύνη ο Τσίπρας… Τώρα είναι αργά. Τους έχω πει νονούς, μετά τα βαφτίσια τελείωσε το κλάμα… Το 'δωσες το όνομα, τώρα μην κλαίμε», τόνισε στον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Καμμένος για τις απειλές του επικεφαλής των ΑΝ.ΕΛ. να ρίξει την κυβέρνηση.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής διερωτήθηκε αν ο Πάνος Καμμένος θα ρίξει την κυβέρνηση μετά το τηλεφώνημα του αμερικανού αντιπρόεδρου Πενς.

«Θα μπορούσε να πει ο Πάνος μετά το τηλεφώνημα του Πενς να πει “συγγνώμη εγώ έχω άλλη άποψη και θα ρίξω την κυβέρνηση;”», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το Δημήτρη Καμμένο, «ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. και υπουργός Άμυνας δεν εννοεί ό,τι λέει. Προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο».

«Οι ΑΝ.ΕΛ. διαλύθηκαν, το Σκοπιανό πουλήθηκε»

«Το κόμμα έχει διαλυθεί, δεν υπάρχει, απλώς προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο, πουλήθηκε το Σκοπιανό», συμπλήρωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Μάλιστα, σχολίασε με δηκτικό τρόπο την κατάσταση που επικρατεί στους κόλπους των ΑΝ.ΕΛ.: «Οι πιο πολλοί υπουργοί των ΑΝ.ΕΛ. τείνουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ… Στους ΑΝ.ΕΛ. έχουν γίνει όλοι Συριζαίοι δεν μπορούν να διαφωνήσουν. Πρόκειται για το σύνδρομο της πολιτικής Στοκχόλμης» .

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Μαυραγάνη, ο Δημήτρης Καμμένος είπε: «Αν είχα πει εγώ ότι οι υπογραφές Τσίπρα και Κοτζιά στη συμφωνία είναι ανίσχυρες θα είχα φύγει την άλλη μέρα. Βιαίως κιόλας».

Τέλος, για τον Ζόραν Ζάεφ είπε ότι «θα λάβει 30 δισ. ευρώ, τρία ΑΕΠ, σα να έπαιρνε αναλογικά η Ελλάδα 1 τρισ. ευρώ σε έργα και επενδύσεις» και σημείωσε: «Έχουν κάθε κίνητρο να κρατήσουν τη χώρα τους ενωμένη, να πάρουν τα χρήματα και να μπουν στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ».