Θ. Νάκος: Το «βαθύ» ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζει πρόσωπο

Θ. Νάκος: Το «βαθύ» ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζει πρόσωπο

«Την ώρα που οι Έλληνες βιώνουν πρωτοφανείς καταστάσεις, με αποκλειστική ευθύνη του πρωθυπουργού, έρχεται ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη να αποδείξει για μία ακόμα φορά ότι το «βαθύ» ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζει πρόσωπο και νοοτροπία και δεν εγκαταλείπει τις μικροκομματικές τακτικές του, ούτε καν προ του κινδύνου κατάρρευσης της χώρας», καταγγέλλει ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ, Θανάσης Νάκος, με αφορμή τις έκτακτες μεταθέσεις αστυνομικών διευθυντών της ΕΛ.ΑΣ.

Το «γαλάζιο» στέλεχος καταγγέλλει πως την ώρα που η Ελλάδα ουσιαστικά δεν έχει κυβέρνηση, κατά παρέκκλιση κάθε ηθικής και νομιμοποίησης η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προχώρησε σήμερα σε αιφνιδιαστικές μεταθέσεις εννέα αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, με αποκλειστικά κομματικά κριτήρια!

«Αυτό που ο ίδιος ο κ. Παπουτσής ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες, αποστρατεύοντας έμπειρα, ικανά και μάχιμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου οι... εκλεκτοί του να προαχθούν και να ελέγχεται κομματικά η Αστυνομία, αυτό, δηλαδή, που μόλις προχθές συνέχισε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το ΚΥΣΕΑ, αλλάζοντας εν μέσω κρίσης την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, έρχεται σήμερα να το ολοκληρώσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, λίγο πριν και ο ίδιος πηδήξει από το κυβερνητικό καράβι που βυθίζεται. Αυτή είναι η υπηρεσία που προσφέρει ο κ. Παπουτσής στον τόπο, στις πιο κρίσιμες ώρες των τελευταίων δεκαετιών για τους Έλληνες. Κάθε άλλο σχόλιο είναι περιττό... », καταλήγει ο κος Νάκος.