ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Τελευταία πράξη του δράματος των μνημονίων η εκταμίευση της δόσης

Τσίπρας: Τελευταία πράξη του δράματος των μνημονίων η εκταμίευση της δόσης

Την αισιοδοξία του για την επόμενη ημέρα στην Ελλάδα εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά και τη σημερινή εκταμίευση της τελευταίας δόσης των μνημονίων.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, με αφορμή την εκταμίευση των 15 δισεκατομμυρίων ευρώ, γίνεται μάλιστα λόγος για ένα νέο ξεκίνημα που κάνει η χώρα.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Αλέξη Τσίπρα αναφέρει:

«Έχουμε πλέον πολλή δουλειά μπροστά μας αλλά και επιτέλους μία νέα προοπτική για την κοινωνική πλειοψηφία» αναφέρει ο πρωθυπουργός, μέσω ανακοίνωσης του γραφείου Τύπου, με αφορμή την εκταμίευση της τελευταίας δόσης του προγράμματος.

«Η εκταμίευση της τελευταίας δόσης του προγράμματος σηματοδοτεί και την τελευταία πράξη του δράματος των μνημονίων. Ή Ελλάδα κατάφερε να σταθεί στα πόδια της ξανά και διαψεύστηκαν όσοι όλα αυτά τα χρόνια επιχείρησαν να υπονομεύσουν αυτόν τον δύσκολο αγώνα. Τώρα μπορεί να ανοίξει μία νέα σελίδα προόδου, δικαιοσύνης και ανάπτυξης. Έχουμε πλέον πολλή δουλειά μπροστά μας αλλά και επιτέλους μία νέα προοπτική για την κοινωνική πλειοψηφία», καταλήγει η ανακοίνωση.