Δένδιας: «Ο Παπανδρέου τους τρέλανε όλους»

Δένδιας: «Ο Παπανδρέου τους τρέλανε όλους»

«Ο Παπανδρέου τους τρέλανε όλους. Κανείς δεν το περίμενε το δημοψήφισμα. Εμείς βάλαμε πλάτη για να σωθεί ο τόπος, όχι να βρεθούμε τώρα να απολογούμαστε», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Δένδιας.

Αναφερόμενος στη δέσμευση του Αντώνη Σαμαρά να ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση, ο κ. Δένδιας υπογράμμισε ότι ο αρχηγός της ΝΔ στην απάντησά του προς τον Όλι Ρεν έθεσε θέμα αξιοπρέπειας, ενώ συμφώνησε στη διαπίστωση ότι στην ανακοίνωση δεν ανέφερε πουθενά ότι δεν ψηφίζει τη δανειακή σύμβαση.

Μιλώντας στον ΣKAΪ,  χαρακτήρισε άκαιρη και απρεπή τη δήλωση του Όλι Ρεν, με την οποία ζητεί γραπτές δεσμεύσεις από τους κυρίους Παπανδρέου και Σαμαρά προκειμένου να εκταμιευτεί η 6η δόση, και υπογράμμισε ότι ο λόγος του προέδρου της ΝΔ ισχύει και η σύμβαση θα ψηφιστεί.

«Υποχρέωσή μας ήταν να λέμε την αλήθεια και αυτό το έχουμε πληρώσει τεράστιο κόστος. Δε γίνεται όμως από εκεί που είπαμε να βάλουμε πλάτη, να βρεθούμε απολογούμενοι και την ίδια ώρα ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος τίναξε τα πέταλα, να πίνει τον καφέ του στο Ζάππειο», κατέληξε ο βουλευτής της ΝΔ.