ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απίστευτη καταγγελία: Έδιωξαν τον βουλευτή Δημήτρη Καβαδέλλα από τη ΔΕΘ

Απίστευτη καταγγελία: Έδιωξαν τον βουλευτή Δημήτρη Καβαδέλλα από τη ΔΕΘ

ΔΕΘ 2018: Ένα πρωτοφανές περιστατικό καταγγέλει ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Δημήτρης Καβαδέλλας- Έφαγε «πόρτα» στη ΔΕΘ - Του ζήτησαν να πληρώσει είσοδο παρά το γεγονός ότι είχε πρόσκληση - Ο βουλευτής έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο της Βουλής

Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, είχε πρόσκληση για τα εγκαίνια της ΔΕΘ, αλλά δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην ημέρα των εγκαινιών. Επιχείρησε λοιπόν να μπει στην Έκθεση με την πρόσκληση στις 12/09/2018, μόνο που όπως λέει οι υπέυθυνοι δεν του επέτρεψαν. Του ζήτησαν να πληρώσει το αντίτιμο και εκεί έγινε ο κακός χαμός.

kavadellas 3

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή που έστειλε ο κ. Καβαδέλλας στον πρόεδρο της Βουλής

«ΚΑΒΑΔΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Βουλευτής Αττικής – ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Προς τον Πρόεδρον της Βουλής των Ελλήνων 13/09/2018

Θέμα: Ανεπιθύμητοι οι Βουλευτές στην διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης

Αξιότιμε κε Πρόεδρε της Βουλής των Ελλήνων.
Έλαβα μία πρόσκληση να παρευρεθώ στα εγκαίνια της διεθνούς εκθέσεως Θεσσαλονίκης πλην όμως δεν κατέστη δυνατόν να παραστώ στα εγκαίνια .
Θεώρησα την πρόσκληση τιμητική και σκέφτηκα με την πρώτη ευκαιρία να πραγματοποιήσω την επίσκεψη, την 12/09/2018 ανταποκρινόμενος στην τιμή που μου έκαναν να με καλέσουν στα εγκαίνια.
Αντιμετώπισα στην έκθεση προσβλητικό και εχθρικό προς τον Κοινοβουλευτισμό περιβάλλον
Η υπεύθυνη με εξεδίωξε λέγοντας μου να περάσω από τα ταμεία να βγάλω εισιτήριο σαν κοινός πελάτης, επισκέπτης και μου συνέστησε εκθέτοντάς με δημόσια, να δίνω το δήθεν καλό παράδειγμα πληρώνοντας το αντίτιμο της εισόδου μου όπως όλοι πράττουν, παρουσιάζοντας εννοιολογικά την περίπτωση των Βουλευτών ως ‘’τζαμπατζήδων’’.

Αρνήθηκα να αποκριθώ στην προσβολή αυτή και αποχώρησα διαμαρτυρόμενος εντόνως για την εχθρική, προσβλητική ,υποτιμητική αυτή συμπεριφορά των υπευθύνων της διεθνούς έκθεσης που πηγάζει βέβαια και από την ανεπαρκή στάση των συναρμόδιων Υπουργών.
Ως εκ τούτου απέστειλα επιστολή στους διοργανωτές με την οποία ζητώ να μη μου ξαναστείλουν πρόσκληση αφού δεν είναι εις θέσιν να τιμούν το Κοινοβούλιο, τους προσκεκλημένους τους ή έστω απρόσκλητους Βουλευτές.
Σε αντίθεση με την Ελλάδα, όταν επισκέφθηκα την FIERRA DI MILANO, μου διέθεσαν και ξεναγό
τιμώντας το αξίωμα του Βουλευτή ,όχι ασφαλώς το άτομο.
Εγώ προσωπικώς δεν προσήλθα στην έκθεση για να αγοράσω τρακτέρ μπογιές και εργαλεία.
Προσήλθα για να τιμήσω αφ' ενός την Θεσσαλονίκη και αφ’ ετέρου τους διοργανωτές και τους εκθέτες.
Για μένα θα ήταν ασφαλώς μία ταλαιπωρία να περπατώ δυο ώρες από περίπτερο σε περίπτερο.
Θα παρακαλούσα να μου γνωρίζατε τις ενέργειες Σας.

Μετά τιμής,

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΒΑΔΕΛΛΑΣ
Βουλευτής Ν. Αττικής ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ».

Βεβαίως ο κ. Καβαδέλλας έχει ξαναπασχολήσει στο παρελθόν την ειδησεογραφία με το πολυτελές αυτοικίνητο που είχε σταθμεύσει στο πάρκινγκ της Βουλής.