ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Ο φουκαράς ο Παπαδόπουλος μου ζητούσε ρουσφέτια και δεν τα έκανα

Καμμένος: Ο φουκαράς ο Παπαδόπουλος μου ζητούσε ρουσφέτια και δεν τα έκανα

Με μια… αποκάλυψη που εκθέτει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ο υπουργός Άμυνας στον Σάκη Παπαδόπουλο, που με δηλώσεις του είχε καλέσει εμμέσως τον πρωθυπουργό να πάει σε ρήξη με τον Πάνο Καμμένο.

Ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «φουκαρά από τα Τρίκαλα», που όπως είπε «ήρθε να μου ζητήσει ρουσφέτια αλλά του είπα αγόρι μου αυτά δεν γίνονται και από τότε τα έχει βάλει μαζί μου», είπε ο υπουργός Άμυνας μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (15/10) στην ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Παπαδόπουλος είχε πει πως «δεν μπορούμε να πάμε με τον Καμμένο μέχρι τον Οκτώβριο», ενώ είχε καλέσει τον πρωθυπουργό να… ξηλώσει τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ από το υπουργείο Άμυνας.

«Θα ήταν έντιμο και για εκείνον και για μας να φύγει από το υπουργείο Άμυνας. Δεν γίνεται να διαφωνεί ο υπουργός Άμυνας με τον υπουργό Εξωτερικών. Θεωρώ ότι θα ήταν ένα σενάριο τίμιο να φύγει από την κυβέρνηση. Μπορεί να στηρίζει την κυβέρνηση για όλα τα ζητήματα που θέλει, για την κάθαρση, για την οικονομία, για την ανασυγκρότηση της χώρας, για τις μεταρρυθμίσεις που οφείλουμε να κάνουμε και να έχει την διαφορετική του άποψη γύρω από το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών. Αυτό είναι δικαίωμα του, θα μπορούσε να το κάνει χωρίς να είναι υπουργός Άμυνας», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας τον εκνευρισμό του Πάνου Καμμένου.

Διαβάστε επίσης:

Καμμένος: Ο Τσίπρας γνώριζε για το Plan B αλλά δεν το ενέκρινε