Σάκης Παπαδόπουλος στο Newsbomb.gr: Σοβαρό πρόβλημα για την κυβέρνηση ο Καμμένος

Βασίλης Σκουλαράκος Βασίλης Σκουλαράκος

Σάκης Παπαδόπουλος στο Newsbomb.gr: Σοβαρό πρόβλημα για την κυβέρνηση ο Καμμένος

Τι ρουσφέτι ζήτησε ο βουλευτής Τρικάλών από τον υπουργό Άμυνας - Γιατί επιμένει ότι οι ΑΝΕΛ δεν μπορούν πλέον να συγκυβερνούν με τον ΣΥΡΙΖΑ - Πώς απαντά στις αιχμές εναντίον του

Δεν έχει τέλος η κόντρα μεταξύ του προέδρου των ΑΝΕΛ και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που ευθέως πλέον ζητούν ρήξη με τον κυβερνητικό εταίρο.

Ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ χαρακτήρισε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκη Παπαδόπουλο, «φουκαρά από τα Τρίκαλα», που όπως είπε «ήρθε να μου ζητήσει ρουσφέτια αλλά του είπα αγόρι μου αυτά δεν γίνονται και από τότε τα έχει βάλει μαζί μου».

Ο κ. Παπαδόπουλος, μιλώντας στο Newsbomb.gr παραδέχτηκε ότι όντως ζήτησε ρουσφέτι από τον υπουργό Άμυνας. «Είναι ένα αίτημα της κοινωνίας των Τρικάλων, ένα στρατόπεδο στην περιοχή μας να γίνει διαχρονικό ιστορικό μουσείο το οποίο το ζητά η δημοτική Αρχή και όλοι οι φορείς του νομού. Ζητήσαμε να μετονομαστεί το στρατόπεδο της ΣΜΥ στα Τρίκαλα γιατί φέρει το όνομα του στρατηγού Καβράκου, ο όποίος διέταξε πυρ κατά της αγροτικής εξέγερσης το 1925. Έχουμε αιτηθεί εδώ και πάνω από ένα χρόνο μία συνάντηση για να το προωθήσουμε και λέει ότι είναι ρουσφέτι» είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ερωτηθείς για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η συγκυβέρνηση και τη σύγκρουση μεταξύ βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου των ΑΝΕΛ, ο κ. Παπαδόπουλος χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο σοβαρό πρόβλημα για την κυβέρνηση.

«Αναμφισβήτητα είναι πρόβλημα. Άλλωστε το έχει δηλώσει και ο ίδιος ότι θα ρίξει την κυβέρνηση σε περίπτωση που έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή. Οι δηλώσεις του είναι προκλητικές και δεν μπορούμε να συμβαδίσουμε με την ατζέντα του. Επιμένω ότι δεν μπορούμε να πάμε με τον κ. Καμμένο μέχρι τον Οκτώβριο, αλλά αυτά είναι ζητήματα που θα τα λύσει ο ίδιος στη συνάντηση που θα έχει τον πρωθυπουργό», ξεκαθάρισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Σε ερώτηση ωστόσο με ποιον μπορεί να συμπορευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που φύγουν οι ΑΝΕΛ από την συγκυβέρνηση, είπε πως δεν γνωρίζει.

Ακούστε αναλυτικά τι είπε ο βουλευτής Τρικάλων κ. Σάκης Παπαδόπουλος στο Newsbomb.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved