ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέος «χαρτοπόλεμος» Μαξίμου – ΝΔ για την προφυλάκιση Παπαντωνίου

Νέος «χαρτοπόλεμος» Μαξίμου – ΝΔ για την προφυλάκιση Παπαντωνίου

Νέο «μέτωπο» ανάμεσα σε Μέγαρο Μαξίμου και Νέα Δημοκρατία άνοιξε η προφυλάκιση του ζεύγους Παπαντωνίου.

«Αντί η ΝΔ και το Κίνημα Αλλαγής να ψάχνουν σωσίβιο σε θεωρίες συνωμοσίας, προκειμένου να αποφύγουν να πάρουν θέση για την προφυλάκιση Παπαντωνίου, ας ζητήσουν επιτέλους τουλάχιστον μία συγγνώμη για τον τρόπο που κυβέρνησαν, για τον εκφυλισμό της πολιτικής και για το εκτεταμένο δίκτυο διαφθοράς που δημιούργησαν» αναφέρει χαρακτηριστικά το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σε γραπτή του ανακοίνωση.

«Εκτός εάν επιμένουν στις θεωρίες περί σκευωρίας της κυβέρνησης» συμπληρώνει, καταλήγοντας: «Ό,τι και να κάνουν όμως ο κ. Μητσοτάκης και η κα Γεννηματά, δεν μπορούν να κρύψουν την πολιτική ενοχή τους».

Άμεση ήταν η απάντηση της Πειραιώς, η οποία απαντά με «καρφιά» για το «δεξί χέρι» του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αντώνη Κοτσακά, ο οποίος εξελέγη πρώτος στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Επειδή ο Αλ. Τσίπρας βρίσκεται πλέον σε πλήρη σύγχυση, να του υπενθυμίσουμε ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου δεν υπήρξε ποτέ στέλεχος της ΝΔ.», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσθέτει με νόημα: «Αν θέλει, ωστόσο, πληροφορίες για τα εξοπλιστικά σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ, δεν έχει παρά να ρωτήσει το δεξί χέρι του Άκη Τσοχατζόπουλου: Τον Αντώνη Κοτσακά που εξελέγη πρώτος στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ».