Η Ντόρα επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία

Η Ντόρα επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη, κατά τη σημερινή της ομιλία στη Βουλή.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, επεσήμανε τα εξής:

«Αν πραγματικά πιστεύετε πως η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στο σκληρό πυρήνα της ευρωζώνης, τότε σταματήστε να υπονομεύετε αυτήν την κυβέρνηση με το καλημέρα», είπε αρχικά απευθυνόμενη στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Η κ. Μπακογιάννη επανέλαβε τη στήριξή της στην κυβέρνηση Παπαδήμου, τονίζοντας πως είναι αναγκαία προκειμένου «να σωθεί η χώρα και να μπορέσει να βρει τον βηματισμό της μέσα στην ευρωζώνη».

Η ανεξάρτητη βουλευτής, εξέφρασε το φόβο της πως τα εσωκομματικά παιχνίδια στο ΠΑΣΟΚ, αλλά κυρίως η διαδοχή του κ. Παπανδρέου, απειλούν την συνοχή της κυβέρνησης και ζήτησε από τους βουλευτές του να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή.

Αναφερόμενη ξανά στη Ν.Δ., τόνισε: «η ΝΔ είναι μοναδικό φαινόμενο κόμματος, γιατί δεν έχω ξαναδεί κόμμα που να θέλει να είναι ταυτόχρονα συμπολιτευόμενο και αντιπολιτευόμενο»: «Άκουσα τον αδελφικό μου φίλο Μ. Κεφαλογιάννη, να μας λέει πως δεν έχουμε συνευθύνη. Είναι ποτέ δυνατόν; Αύριο ο υπουργός Εξωτερικών θα πρέπει να πάει στο ΝΑΤΟ και να διαχειριστεί την απόφαση για τα Σκόπια. Τι θα του πείτε του κ. Δήμα; Πως δεν έχει εντολή και συνευθύνη;».