ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρώτος στις καθυστερήσεις ο νέος πρωθυπουργός

Πρώτος στις καθυστερήσεις ο νέος πρωθυπουργός

Παρά το γεγονός ότι ο νέος πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος υπενθυμίζει σε κάθε περίπτωση τον όγκο του κυβερνητικού έργου, που είναι «δυσανάλογα μεγάλος με τη χρονική διάρκεια της κυβέρνησης», φαίνεται ότι ο ίδιος εξαιρεί εαυτόν από τον κανόνα.

Ο Λ. Παπαδήμος έρχεται πρώτος σε καθυστερήσεις, καθώς σχεδόν μία εβδομάδα από την ανάληψη της θέσης του, δεν έχει μεριμνήσει για πολύ βασικά πράγματα.

Μέχρι στιγμής, στο Μέγαρο Μαξίμου δεν υπάρχει διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, διευθυντής διοικητικού προσωπικού. Επίσης, δεν έχει ανασυγκροτηθεί το γραφείο τύπου και δεν υπάρχει επικοινωνία με τους δημοσιογράφους.

Στο Μαξίμου, μέχρι νεωτέρας παραμένει ο υπεύθυνος διοικητικού του τέως πρωθυπουργού, κ. Χρήστος Τζουράκης, αλλά και οι δύο στενοί συνεργάτες του κ. Παπανδρέου, Γιώργος Ελενόπουλος και Ρεγγίνα Βάρτζελη.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι παρά τον περιορισμένο χρόνο της θητείας του νέου κυβερνητικού σχήματος, που ορκίστηκε την περασμένη Παρασκευή, δεν έχει υπογραφεί η συντριπτική πλειοψηφία των Προεδρικών Διαταγμάτων, που αφορούν κυρίως τις προσθήκες υφυπουργών.