ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ναι» από Μ. Αποστολάκη και Α. Ροντούλη

«Ναι» από Μ. Αποστολάκη και Α. Ροντούλη

Ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση δήλωσε από το βήμα της Βουλής ότι θα δώσει η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής, Μιλένα Αποστολάκη.

Η πρώην υφυπουργός τόνισε πως «η κυβέρνηση αυτή έγινε δεκτή με ανακούφιση από τον ελληνικό λαό γιατί μεταφράστηκε σε ένα ενδιάμεσο πέρασμα από ένα αφερέγγυο πολιτικό σύστημα σε μια τεχνοκρατική συνταγή αντιμετώπισης της κρίσης».

Ροντούλης: Η Αριστερά έχει πάθει βέρτιγκο

Αιχμές για τη στάση της Αριστεράς απέναντι στην μεταβατική κυβέρνηση άφησε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ και υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Αστέριος Ροντούλης.

Απαντώντας στον βουλευτή του ΚΚΕ Κώστα Καζάκο, ο κ. Ροντούλης επεσήμανε πως «βρισκόμαστε μπροστά σε πρωτόγνωρες καταστάσεις που ανοίγουν ενδεχομένως και ελπιδοφόρους δρόμους για την πατρίδα.

«Η Αριστερά έχει πάθει ένα ιδιόμορφο vertigo. Έχετε μάθει να λειτουργείτε με κατεστημένα σχήματα μέσα στο μυαλό σας, με δεδομένες καταστάσεις και αντιλήψεις.

Δεν έχει η Αριστερά το μονοπώλιο της κοινωνικής ευαισθησίας, όπως καμία παράταξη δεν έχει το μονοπώλιο της εθνικής ευαισθησίας. Σταματήστε λοιπόν επιτέλους. Δεν μπορείτε να είστε τιμητές και κήνσορες ερήμην του λαού. Περιμένετε τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές», πρόσθεσε ο κ. Ροντούλης.