ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκόπηση: Το 66% λέει «Ναι» στην ψήφο για τους κατοίκους του εξωτερικού

Δημοσκόπηση: Το 66% λέει «Ναι» στην ψήφο για τους κατοίκους του εξωτερικού

Δημοσκοπήσεις: Δείτε τα αποτελέσματα της μεγάλης διαδικτυακής έρευνας που διενήργησε το Newsbomb.gr με την εταιρεία Prorata - Η «Ερώτηση της Δευτέρας» , από 5 έως 7 Νοεμβρίου 2018, απαντήθηκε από τους αναγνώστες του Newsbomb.gr και ξεκαθαρίζει το τοπίο - Το 66% των πολιτών επιθυμούν να προχωρήσει η διαδικασία δικαιώματος ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού

ΠΙΟ «ΘΕΤΙΚΟΙ» ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ - ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ NEWSBOMB.GR KAI PRORATA

Εμείς οι δημοσιογράφοι γράφουμε συνήθως για αυτά που πιστεύουμε οι ίδιοι. Ήρθε η ώρα να γράφουμε και για αυτά που πιστεύετε εσείς. Είναι αλήθεια οι θέσεις της κοινής γνώμης για την επικαιρότητα ή για την πολιτική ή για τους πρωταγωνιστές της καθημερινότητάς μας αυτές που οι άνθρωποι των μέσων πιστεύουμε ότι είναι;

Το Newsbomb.gr ψάχνει την απάντηση. Και ήδη ξεκίνησε μια δυναμική συνεργασία με την εταιρεία Prorata προκειμένου να καταγράφει κάθε εβδομάδα τις θέσεις της κοινής γνώμης για ένα συγκεκριμένο ζήτημα.

Στην αρχή κάθε εβδομάδας απαντάτε στην «Ερώτηση της Δευτέρας» και θα διαβάζετε την ανάλυση των απαντήσεών σας κάθε Παρασκευή μόνο στo Newsbomb.gr.

Prorata 650x390

Η «Ερώτηση της Δευτέρας» από το Newsbomb.gr - που διενεργήθηκε από 5/11/2018 μέχρι και 7/11/2018 - ζήτησε από τους αναγνώστες του μέσου να απαντήσουν και να καταθέσουν την άποψή τους για την ψήφο των κατοίκων του εξωτερικού.

PSIF 1

Τα ευρήματα έχουν και τεράστιο πολιτικό ενδιαφέρον, αφού όλα τα κόμματα συμφωνούν προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά κανείς δεν προχωράει τις διαδικασίες.

Η δημοσκόπηση του Newsbomb.gr και της Prorata καταγράφει τη βούληση των πολιτών.

PSIF 2

Δείτε τη σχετική κάρτα - Το 66% των αναγνωστών του Newsbomb.gr επιθυμούν να θεσμοθετηθεί το δικαίωμα ψήφου στους κατοίκους του εξωτερικού.

PSIF 3

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ (Από 5/11/2018 μέχρι 7/11/2018)

Σημαντικό εύρημα της δημοσκόπησης είναι ότι την ψήφο του εξωτερικού επιθυμούν οι πολίτες που κινούνται δεξιά του πολιτικού φάσματος.

PSIF 4

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ