ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπόθεση Πετσίτη: Τρία ερωτήματα από ΝΔ προς Μαξίμου για τις σχέσεις με Λαυρεντιάδη

Υπόθεση Πετσίτη: Τρία ερωτήματα από ΝΔ προς Μαξίμου για τις σχέσεις με Λαυρεντιάδη

Καταιγίδα πολιτικών εξελίξεων και αναταραχή στο Μέγαρο Μαξίμου έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του Newsbomb.gr για τις σχέσεις που είχε ο «κολλητός» του Νίκου Παππά, Μανώλης Πετσίτης με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Μετά τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε αμέσως ανακοίνωση ζητώντας εξηγήσεις από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Πετσίτης είναι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Νίκου Παππά, και παράλληλα έμισθος υπάλληλος του υπόδικου επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Κατά την σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, τόνισε πως «εδώ και τρεις εβδομάδες το Μαξίμου σιωπά ενώ οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο ΔΕΠΑ - Λαυρεντιάδη διαδέχονται η μία την άλλη» και απηύθυνε τα ακόλουθα τρία ερωτήματα προς την κυβέρνηση:

1) Ποια η σχέση του κ. Πετσίτη με το Μέγαρο Μαξίμου;

2) Πόσες φορές έχει επισκεφθεί ο κ. Πετσίτης το Μέγαρο Μαξίμου; Πώς έχει την άνεση ο κ. Πετσίτης να φωτογραφίζεται στο πόντιουμ του Μαξίμου, από όπου κάνει δηλώσεις ο πρωθυπουργός και άλλοι ξένοι ηγέτες;

3) Ποιες υπηρεσίες προσέφερε ο κ. Πετσίτης στα λιπάσματα του κ. Λαυρεντιάδη; Την ώρα που το χρέος της εταιρείας λιπασμάτων προς τη ΔΕΠΑ εκτοξευόταν, ο κ. Πετσίτης αμοιβόταν με χιλιάδες ευρώ.

Οι αποκαλύψεις του Newsbomb.gr συνεχίζονται, την ώρα που το Μέγαρο Μαξίμου αδυνατεί να απαντήσει σε οποιοδήποτε ερώτημα για τον άνθρωπο που από απλός σερβιτόρος με ετήσιο εισόδημα 4.911,87 ευρώ ετησίως βρέθηκε να έχει ετήσια εισοδήματα ύψους 204.160 ευρώ και να συνεργάζεται με το «enfant gâté» της ελληνικής επιχειρηματικότητας όπως ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και ο Δημήτρης Κοντομηνάς και με τον παραλίγο καναλάρχη με τα οικόπεδα τον κ. Καλογρίτσα.

Διαβάστε επίσης:

Μανώλης Πετσίτης: Το... golden boy του Μαξίμου δεν είχε πατήσει ποτέ στην ELFE του Λαυρεντιάδη