ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκουρλέτης κατά Καμμένου: Οι θέσεις του δημιουργούν πρόβλημα στην πολιτική συνοχή της κυβέρνησης

Σκουρλέτης κατά Καμμένου: Οι θέσεις του δημιουργούν πρόβλημα στην πολιτική συνοχή της κυβέρνησης

Πάνος Σκουρλέτης | Πάνος Καμμένος: Ως προαναγγελία ενός επερχόμενου πολιτικού «διαζυγίου» ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες αλλά και μιας γενικευμένης δυσαρέσκειας στους κόλπους του κυβερνώντος κόμματος θα μπορούσαν να ερμηνευτούν οι δηλώσεις του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, αναφορικά με τις τελευταίες τοποθετήσεις - «φωτιά» του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, περί «αποστασίας».

«Ενώ ο κ. Καμμένος εξαρχής της συγκρότησης αυτής της κυβέρνησης γνώριζε ποια είναι η προγραμματική της δέσμευση και η κατεύθυνσή της, έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την πορεία της χώρας να κάνει δηλώσεις, οι οποίες προσθέτουν κάποια καινούργια στοιχεία, τα οποία προφανώς και δημιουργούν πρόβλημα στην πολιτική συνοχή της κυβέρνησης», δήλωσε ο κ. Σκουρλέτης σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό «Αθήνα 9,84».

«Κατανοώ τις μεγάλες ενστάσεις, τις σέβομαι, ήταν γνωστές οι απόψεις του κ. Καμμένου. Δεν δέχομαι όμως τους παραλληλισμούς του είδους, ότι εάν τελικά αυτή η συμφωνία ψηφιστεί και από κάποιους από τους βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ., αυτό ισοδυναμεί με μια νέα αποστασία. Αυτό το θεωρώ εντελώς λάθος. Οι συγκεκριμένοι βουλευτές ανήκουν στην κυβερνητική πλειοψηφία, στηρίζουν αυτή την κυβέρνηση, άρα, να αποστατήσουν από τι και για ποιο λόγο; Και δεύτερον, όταν μιλάμε για τέτοια κορυφαία ζητήματα, για εθνικά ζητήματα τα οποία αφορούν το μέλλον της χώρας τις επόμενες δεκαετίες, τα επόμενα πολλά χρόνια, ε, φαντάζομαι ότι αναγνωρίζεται το δικαίωμα στον καθέναν να αναλαμβάνει τη δική του, ατομική ευθύνη», πρόσθεσε ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος, εξάλλου, στην υπόθεση Novartis, ο Πάνος Σκουρλέτης ανέφερε πως «οφείλουμε όλοι, ο καθένας από τη μεριά του, να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, να της δείξουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και να είμαστε φειδωλοί στις δηλώσεις. Κι αυτό βεβαίως αφορά όλες τις πλευρές, μηδενός εξαιρουμένου».

Διαβάστε επίσης:

«Κατέβα κάτω, έχεις τελειώσει!» - Σόου Γκλέτσου στη Στυλίδα - Επιτέθηκε σε πρώην υποψήφιο της ΝΔ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται πυκνές χιονοπτώσεις και πολικές θερμοκρασίες