ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eίκοσι προσαγωγές έξω από το Μέγαρο Μουσικής πριν από την ομιλία Τσίπρα (pics)

Eίκοσι προσαγωγές έξω από το Μέγαρο Μουσικής πριν από την ομιλία Τσίπρα (pics)

Σε είκοσι προσαγωγές προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές έξω από το Μέγαρο Μουσικής, όπου στις οκτώ σήμερα (13/1) το βράδυ είναι προγραμματισμένη ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά δεκάδες μέλη και υποστηριχτές της Επιτροπής Δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών βρέθηκαν έξω από το Μέγαρο Μουσικής γύρω στις 17:00 προκειμένου να αναρτήσουν πανό με το οποίο ζητούν τη διενέργεια δημοψηφίσματος για το σοβαρό εθνικό θέμα.

Αμέσως, όμως άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας τους προσέγγισαν, τους απαγόρευσαν να αναρτήσουν το πανό, ενώ συνολικά προχώρησαν και στις προσαγωγές 20 ατόμων, τα οποία οδηγήθηκαν και κρατούνται στη Κρατική Ασφάλεια.

Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής στην εκδήλωση – συζήτηση «Το στοίχημα της Συμφωνίας των Πρεσπών» κατά τη διάρκεια της οποίας θα αναλύσουν τις απόψεις τους ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης , ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης και οι πρώην υπουργού Νίκος Μπίστης και Γιάννης Ραγκούσης.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης: Τσίπρας: Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή

Καιρός - Έκτακτο δελτίο - Η ΕΜΥ προειδοποιεί: Έρχονται πυκνές χιονοπτώσεις και στην Αττική